Miért van ez? (Főként lányoktól várok választ)
Ha kérdőre von, hogy miért nem kerested őt egy ideje, akkor őszintén mond meg neki, hogy attól függetlenül, hogy azt mondta, nem zavarod őt, te mégis úgy érezted, hogy nem érdekled, nem azért, mert sértődékenykedsz, hanem azért, mert a szűk szavú válaszaiból ezt szűrted le, kellemetlenkedni pedig nem akartál. Ha valóban kedveli a társaságod akár chaten, akár élőben, akkor biztosan el fog kezdeni magyarázkodni kicsit, pl hogy "-bocsi, de én ilyen vagyok, nem írok/mondok "oldalakat" egy dologról-", vagy akármi, ha közömbös választ ad, pl "-értem-", vagy hasonló jellegűt, akkor mégsem érdekli annyira a jelenléted, amit azért nem értenék, mert akkor miért von kérdőre, ha nem keresed... Semmi logika nem lenne benne, mert ha megszokásból mondaná esetleg, hogy "hiányzik" neki, hogy nem keresed, akkor is... Megszokásból is csak annak hiányozhat a jelenléte, aki jó társaság, vagy legalábbis nem közömbös. Szerintem a legtisztább, ha valami hasonlót írsz/mondasz, mint amit először írtam, majd figyeled a reakciót.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!