Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem ertem. Varom a lanyoktol a valaszt, de szakerto fiuk is segithetnek. Segitenetek?
Van egy fiu aki a legjobb baratom volt. Egyben szerelmes vagyok bele. Minden nap a suliban (egy kis ideje) cseszeget. Azelott mielott ossze vesztunk volna nagyon-nagyon joba voltunk. Ha meg kerdesetek volna evel kapcsolatban akkor nyugodtan tegyetek fel.
Tudnatok segiteni egy konkret valasszal kerlek?
EDlore is koszi.
Na szóval
1. Ezzel nem evel
2. Ugy meglehetosen nehez valaszt adni a kerdesre hogy nem te/a haverod vagyunk.
De szerintem lehet rajott hogy egy kaktusz intellektualisabb barat mint te.
Valami tortent. Min vesztetek ossze?
Valoszinu fel akar szedni, es ugy latja, hogy ha nem teszi egyertelmuve hogy vagy jaras lesz es marad a jo viszony, vagy semmi, akkor a budos eletben nem fog osszejonni.
1. Mi a kerdes?
2. Min vesztetek össze?
3. Mit értesz az alatt, hogy cseszeget?
Olyan nincs, hogy gépen nincs ékezet. Attól, hogy a billentyűzeten nincs feltüntetve, mert pl. angol kiosztású,ugyanúgy lehet írni ékezetes karaktereket is. Akár betűkódokkal, akár sima nyelv beállítással.
De a kérdés még mindig adott: mivel csesztet?
Telóról vagyok és van élezetem.
A kérdésetekre a válasz:
Elmondom: hát annyi történt, hogy mások azg találták ki, hogy megalarom zsarolni és ezt a fiú elhitte.
Nem akart nekem hinni azota vagyok kedvetlen.
A cseszegetése:
Mindig lögdös vagy beszól. Olyan is volt hogy volt egy minion a pólóját és mindenkinek azt mondta én vagyok rajta. Vagy olyan is volt hogy bámult egy csomót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!