Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért vagyok ekkora szerencsec...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ekkora szerencsecsomag ? Mit tudnék tenni ellene ?

Figyelt kérdés

Rengeteg érzés, gondolat kavarog bennem ha kicsit érthetetlen lesz előre is elnézést.

Igazából a helyzetemet ahhoz tudnám hasonlítani, amikor valamit nagyon akar az ember de nem mer az adott dolog felé lépni, ha meglenne a lehetőség akkor pedig rendre kihagyja a lehetőségeit.

Átemelve a helyzetemre, lenne egy lány aki már egy ideje nagyon tetszik és úgy néz ki én sem vagyok számára közömbös még mindig. Csak amikor oda kerülne a sor, hogy egyedül van és tudnék vele beszélgetést kezdeményezni akkor egyszerűen nem bírok oda menni hozzá. Nagyon fura érzést érzek, igazából nem tudom leírni. Erre "tökéletes" példa csütörtökön direkt próbáltam a lány elé menni, de amikor megláttam és ő is engem, egyből áttértem a másik oldalába az utcának és szépen elballagtunk egymás mellett. Majd aznap egy időben volt a tesink, mentünk el a sportcsarnokból, ballagtunk volna vissza a termünkhöz akkor ugyanúgy nézett rám mint szokott. Többek között azóta még jobban okolom magam, hogy nem beszéltem vele.

És a problémám az, hogy beszélgettem már erről ismerősökkel, barátokkal erről, mindig megkaptam azt a kérdést, hogy mégis mitől félek, de erre egyszer sem tudtam válaszolni. Igazából ennek mi lehet az oka ? Talán önbizalomhiány vagy más lehet a háttérben ? Érdemes megjegyezni, hogy személyesen nem ismerem a lányt, nevén és osztályán kívül mást nem tudok róla sajnos.

Gondolkoztam azon is, hogy pl. FB-n felveszem vele a kapcsolatot de amikor oda jutnék, hogy ismerősnek kéne jelölni elindul bennem egy olyan gondolatsor, hogy mi lesz ha nem jelöl vissza, ha esetleg visszaigazol akkor mivel kéne ráírni és stb ... de ezeket a gondolatokat nem kell ragozni, hasonló jellegű gondolatokat kell még elképzelni.

A kérdéseim amit fent is említettem, miért vagyok ennyire szerencsétlen, miért nem merek oda menni hozzá vagy esetleg bejelölni ? Hogyan tudnám orvosolni ezen problémámat ? Nagyon szeretnék megoldást találni erre mivel már hetek óta, észrevehetően máshogy viselkedek, kissé kedvetlen vagyok illetve egy kicsivel nehezebben tudok koncentrálni például tanulásközben.

Előre is köszönöm a segítő válaszokat és remélem érthetően tudtam megfogalmazni a dolgokat!

A mekkora töketlen állat vagy és stb jellegű válaszokkal egyáltalán nem lennék közelebb a megoldáshoz mivel azzal már tisztában vagyok.

2022. márc. 5. 10:34
 1/2 anonim ***** válasza:
Átéreztem a helyzetedet. Kezdeményezni valóban nehéz, én is ilyen gátlásos voltam annó. Talán a szeretet hiány vagy önmagad alábecsülése okozza ezt. Bennem is mindig olyan érzések kavarogtak, hogy nem tudom megtenni, biztosan nem leszek neki elég, minek beszélni vele, valószínűleg nem érdekli amit mondok, se a többi. De nagy nehezen mégis elkekezdtem beszélgetni vele. Ő neki és én nekem is kellett egy idő, hogy oldódjunk a másik társaságában, de végre valaki mellett le tudtam győzni ezeket a belső "szöenyeimet", és kiderült, hogy neki is vannak ilyenjei. Egyre több időt töltöttünk együtt, meg találtuk mik a jó közös elfoglaltságok, majd egyszer focizás közben elhangzott az első szeretlek. Te is próbáld meg. Csak egy percre legyél meggondolatlan! Csak egy percre felejtsd el a félelmeidet, és az alatt gyorsan cselekedj. Vagy, ha érzed, hogy oké, most meg lesz, ne gondolj bele jobban, csak csináld, beszélj vele, mielőtt letámadnak a negatív gondolataid. Nyugi, ha valóban viszonzott a dolog, akkor jól fog elsülni. Maximum idő kell nektek is
2022. márc. 5. 10:43
 2/2 anonim ***** válasza:
Pontosan ugyanebben a szituációban vagyok, mint te. Ha szeretnéd beszélgethetünk privátban:)
2022. márc. 5. 14:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!