Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok mindenek maradt ki tinikorában a viszonzott szerelem?
Figyelt kérdés
Sokan vannak így?
Zavar mert nekem nem volt, és rossz érzés hogy nekem ez kimaradt. Sosem szeretett engem egy lány sem.
Többségnek szerintem volt.
2022. márc. 5. 09:54
1/1 anonim válasza:
Ha a viszonzott szerelembe beletartoznak az 1-2 hetes "kapcsolatok" is, akkor igen, viszonylag sok tininek volt ilyenje. De igaz szerelemben, hosszútávú kapcsolatban csak kevesen részesültek, ami teljesen normális. Ebben a korban az ember legfőképpen önmagát keresi, így nem is igazán tudja, hogy mi az a szerelem, és nagyon sokan 18 éves korukig elég éretlenek is egy normális kapcsolathoz. Szóval nem hinném, hogy olyan sokról maradtál le, max. megspóroltál magadnak egy kis fájdalmat, összetört szívet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!