Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Smelly_Trash kérdése:
Hogyan tudnék közeledni egy évfolyam társamhoz szerelmileg,ha még nem ismerem?
Figyelt kérdés
Van egy évfolyam társam, aki tetszik és szívesen lennék vele szerelmi kapcsolatban. Nem ismerjük egymást, csak látásból. Egy lányról van szó , de nem tudom, hogyan tudnám megismerni , vagy közelebb kerülni hozzá.(Akik nem veszik komolyan a kérdést, kérem ne válaszoljanak). Többi válaszadónak előre is köszönöm!#evfolyam
2022. márc. 3. 22:14
1/6 anonim válasza:
Jelöld be fbn ,kövesd be instán ha visszakövet az jó pont , reagálj a storiára instán, köszönj neki a folyóson, snapeljetek,ha előbe nem mersz akkor beszélgess vele chaten
2/6 anonim válasza:
Válts nevet, Szagos Szemét, válts nevet! És fürödj meg!
3/6 anonim válasza:
Köpd szemen, ha legközelebb dzembe jön veled, arra muszáj lesz valamit reagálnia.
4/6 anonim válasza:
Egyébként most elvicceljük a dolgot, - a Kérdező kérése ellenére - a komoly válaszom az, hogy kismillió (de tényleg, rengeteg) ilyen kérdés született már az évek során Kérdező, keress vissza, semmi specifikusat nem írtál le, amitől a Te történeted különlegesebb lenne. Illetve jól összefoglalta az 1. Válaszoló is a lehetőségeket.
5/6 A kérdező kommentje:
Visszakerestem, mielőtt feltettem volna a kérdést, de nem találtam rá megfelelő választ, és tudom, hogy nem volt semmi specifikus.
2022. márc. 4. 12:54
6/6 anonim válasza:
Akkor nem tudsz keresni, nem tudod az oldalt használni. (Ezt a kérdést sem ebbe a kategóriába kellett volna egyébként kiírni.)
A Tini párkapcsolatok, társkeresési problémák topic tele van ilyenekkel, például:
https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__tarskere..
(Ez egy frissebb kérdés a további két millióból...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!