Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szerelem vagy csak rajongás?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Már fél éve kezdek máshogy nézni az edzőmre.
Mindig várom, hogy lássam, bizonyítani akarok neki. Azt akarom, hogy büszke legyen rám.
Ha edzésen párba vagyunk akkor azt élvezem, hogyha a bőrünk kicsit összeér.
Iskolába is mindent úgy csinálok, hogyha ő tudna róla akkor büszke legyen rám.
Most szerelmes vagyok vagy ez csak őrült rajongás?
Normális válaszokat légyszi!
2022. febr. 28. 19:06
1/7 anonim válasza:
Szerintem csak rajongas, megfelelesi kenyszer, meg persze valamilyen szinten kotodes is, de szerelemnek nem mondanam.
2/7 anonim válasza:
Ha barmi is lenne koztetek az buncselekmeny, ezt tartsd eszben.
3/7 anonim válasza:
Rajongás nagyrészt, valamennyi kötődéssel!
4/7 anonim válasza:
Rajongás. De amúgy nem ördögtől való dolog, csak ne jöjj vele össze.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
Ma is lesz edzés és már nem bírok magammal annyira várom, hogy lássam!
2022. márc. 1. 15:20
6/7 anonim válasza:
Tinikori hormontúltengés, az.
Fiúk egy légyre is kiverik, lányok meg még a tavaszi lepkébe is beleszeretnek.
7/7 anonim válasza:
Én az úszóedzőmmel ugyanígy vagyok. Sokszor éreztem úgy hogy csalódást okoztam neki, mert nem tudtam úgy teljesíteni, ahogy kellett volna. Meg féltékeny vagyok, ha más lányokkal foglalkozik. Nemtudom, hogy látja ezt rajtam, hogy rajongok érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!