Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi okozza a nagyon erős rajongást egy sztár felé?
Szerintetek mi okozhatja azt, hogy valaki annyira rajong egy híres színészért, mintha szerelmes lenne belé?
Ti éltetek már át ilyet?
Milyen érzés volt?
Köszönöm a válaszaitokat!
Igen, többségünk már tinikorban élte ezt.
Először megkedveltem és mellette helyesnek tartottam, így utána néztem a munkásságának, aztán egyre jobban megtetszett és egyre jobban megkedveltem.
Ezek után jött az hogy megtetszett és ahogy egyre több információt találtam a munkásságáról, így elkezdtem "szerlemes" lenni, tehát rajongtam érte.
Eközben képeket, videókat gyűjtöttem és sok mindent megtudtam a munkásságáról, ami nekem nagyon tetszett.
Álmodtam róla, rá gondoltam és ez mindig növelte a rajongásomat.
A fantáziám miatt pedig azt gondoltam hogy tökéletes és kigondoltam azt, hogy mit szeretnék vele csinálni.Tehát olyanra formáztam a gondolataimban, aki nekem tökéletes.
Rajongas es rajongas közótt is van eltérés
En pasi vagyok,de Dwayne Johnson rajongó vagyok!
Egyszerüen bírom a stilusat,laza,jól mutat a filmeken,ráadásul a pankraciot mint sportot is szeretem!
Megsem szerelmes vagyok belé,hanem bírom Őt!
Ki nem rajongott még? :) Tök jó dolog.
Persze, beleőrülni azért nem kell, helyén kell kezelni a dolgokat.
Meg ha esetleg tényleg találkoztok személyesen, akkor nagyon oda kell figyelni, hogy normálisan viselkedj. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!