Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi okozza a nagyon erős...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi okozza a nagyon erős rajongást egy sztár felé?

Figyelt kérdés

Szerintetek mi okozhatja azt, hogy valaki annyira rajong egy híres színészért, mintha szerelmes lenne belé?

Ti éltetek már át ilyet?

Milyen érzés volt?

Köszönöm a válaszaitokat!

2020. ápr. 27. 18:39
 1/4 anonim ***** válasza:
85%

Igen, többségünk már tinikorban élte ezt.

Először megkedveltem és mellette helyesnek tartottam, így utána néztem a munkásságának, aztán egyre jobban megtetszett és egyre jobban megkedveltem.

Ezek után jött az hogy megtetszett és ahogy egyre több információt találtam a munkásságáról, így elkezdtem "szerlemes" lenni, tehát rajongtam érte.

Eközben képeket, videókat gyűjtöttem és sok mindent megtudtam a munkásságáról, ami nekem nagyon tetszett.

Álmodtam róla, rá gondoltam és ez mindig növelte a rajongásomat.

A fantáziám miatt pedig azt gondoltam hogy tökéletes és kigondoltam azt, hogy mit szeretnék vele csinálni.Tehát olyanra formáztam a gondolataimban, aki nekem tökéletes.

2020. ápr. 27. 18:51
 2/4 anonim ***** válasza:
80%

Rajongas es rajongas közótt is van eltérés

En pasi vagyok,de Dwayne Johnson rajongó vagyok!

Egyszerüen bírom a stilusat,laza,jól mutat a filmeken,ráadásul a pankraciot mint sportot is szeretem!

Megsem szerelmes vagyok belé,hanem bírom Őt!

2020. ápr. 27. 18:52
 3/4 anonim ***** válasza:
85%
Valamilyen hiány is okozhatja. Kiváltképpen a figyelem és szeretethiány.
2020. ápr. 27. 19:08
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Ki nem rajongott még? :) Tök jó dolog.

Persze, beleőrülni azért nem kell, helyén kell kezelni a dolgokat.

Meg ha esetleg tényleg találkoztok személyesen, akkor nagyon oda kell figyelni, hogy normálisan viselkedj. :)

2020. ápr. 29. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!