Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek most mizujs?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek most mizujs?

Figyelt kérdés

Van egy lány a suliba akivel ezen a héten kezdtem el beszélgetni, ès kiderült hogy csomó mindent tudott rólam. Tudja hol lakom, hány éves vagyok, milyen szakon vagyok. Úgyhogy ezeket nem is mondtam el neki. Most én ezek alapján arra tudok gondolni hogy őrülten szerelmes belém. De akkor miért utal arra néha-néha hogy csak baràt?

16/F

2021. máj. 21. 22:24
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

A. Érdeklődik irántad

B. A barátjai beszéltek rólad

C. Minden érdekli

2021. máj. 21. 22:28
 2/8 A kérdező kommentje:

Hozzáteszem mondta azt is hogy év eleje óta akart már velem beszélni.

Meg azt is hogy zavarta hogy legutóbb az egyik barátnője miatt vettem észre

2021. máj. 21. 22:31
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem van esélyed nála, egy próbát megér ha tetszik.

Csak barát.. Mindenki ez mondja. Én is ezt mondanám és a barátságboll lenne a szerelem :)

F

2021. máj. 21. 22:36
 4/8 anonim válasza:
100%
3. En is igy gondolom. Lehetseges, hogy azert mondja hogy csak barat mert fel hogy mit fogsz hozza szolni! Van eselyed.
2021. máj. 26. 22:33
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Egy lány akkor tud sok infót egy fiúról, ha érdekli őt.

17L

2021. máj. 26. 22:44
 6/8 A kérdező kommentje:

Sziasztok az a helyzet hogy tényleg tetszettem neki(igen múlt idő) amin én is nagyot lepődtem. Pedig mikor “tetszettem neki” akkor is ugyanígy néztem ki, ez volt kb 9 hónapja. A hajam változott minimálisan. De tényleg kb 5 cm-el volt hosszabb akkor a hajam, illetve akkor sem meg most sincs befestve vagy zselézve meg hasonlók szval ennyi😅 Szerintem nem velem van a baj.

Ő ilyen. De ez tényleg furcsa hogyha tetszettem neki most miért nem:/

2021. máj. 28. 11:24
 7/8 A kérdező kommentje:
Most meg nem*
2021. máj. 28. 11:25
 8/8 anonim ***** válasza:
Az emberek változnak már én se szeretem azt a srácot akiért 1 éve még tűzbe mentem volna🤷🏽‍♀️ mondjuk ezt ő intézte, de nagyon örülök, hogy szabad és független vagyok😊
2021. máj. 29. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!