Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok a lány...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok a lány uncsimba. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Én is lány vagyok. Tegnap jöttem rá hogy szerelmes vagyok belé amikor az ágyon feküdtünk és úgy beszélt hozzám hogy felém hajolt, legszívesebben megcsókoltam volna de nem tehettem. Rengeteg időt töltünk kettesben és nekem szenvedés az egész. Szerintetek megszűntessem vele a kapcsolatot, vagy legalább ne töltsünk annyi időt együtt? Állandóan ő jár a fejemben, szerelmes vagyok belé. Tudom hogy nem lehet, mert hát unokatestvérem, ezért is gondoltam arra a megoldásra hogy elfelejteném. 17/L és ő is.

2022. febr. 26. 13:13
 1/6 anonim ***** válasza:
83%
Ez nem szerelem. Tombolnak a hormonjaid, ezért látsz bele vágyat. Legyél már tisztában vele. Elégítsd ki magad többször, hogy a hormonok ne lepjék el az agyad és ne képzelegj beteg dolgokat.
2022. febr. 26. 13:51
 2/6 anonim ***** válasza:
22%

⁉️ Nah Gratula az LMBTQ agymosásnak...

⁉️ Ide jutottunk...

2022. febr. 27. 07:23
 3/6 A kérdező kommentje:
Hogy te mekkora egy g*ci vagy. Írsz nekem privátot hogy kiszedj belőlem valamit, aztán idekommentelsz pofátlanul. Na húzzál szépen vissza édesanyukádba.
2022. febr. 27. 07:46
 4/6 anonim ***** válasza:
28%
Gyereked álltala nem lehet..miért nem csókoltad meg? Ki mondta, hogy nem szabad? Egyébként nem pártolom az azonos neműek ilyen jellegű dolgait, de két lány azért kísérletezhet fiatalon ilyen esetben, hogy megtudja mi is az, amit valójában érez a másik iránt. A baj csak ott kezdődik szerintem, hogyha ezek után a férfiak már nem érdekelnek, mert azt hiszed, hogy olyan mint Ő nem lehet.
2022. febr. 27. 08:56
 5/6 anonim ***** válasza:

- "Mit tegyek?"

- Keress fel egy pszichológust !

2022. febr. 27. 13:56
 6/6 A kérdező kommentje:
Tévedtem, nem vagyok szerelmes belé, csak nagyon szeretem mert együtt nőttünk fel és összezavart hogy coming outoltunk egymásnak
2022. febr. 27. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!