Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek jól cselekedtem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jól cselekedtem?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki tetszik. Beszélgettünk is meg minden de elég csendes vagyok szóval mondjuk úgy hogy béna vagyok. Nincsennek barátaim meg az az igazi nyomi vagyok az osztályomban is. Van srác akinek ugyanúgy tetszik ez a lány. Aztán a lánnyal való beszélgetésem során elmondta hogy neki is bejön ez a srác. Aztán én (mivel némileg szoktam beszélgetni vele is) elmondtam a fiúnak hogy kölcsönös kettejük között a dolog. Ez történt kb. másfél hónapja. És ma tudtam meg hogy összejöttek. Úgyérzem hogy hülye vagyok de amúgy meg jól cselekedtem. Egy kicsit most sok minden kavarog bennem. Persze örülök nekik csak még is olyan rossz érzés. Igazából nem is tudnám megfogalmazni mit érzek, de nem jót. Kicsit nehezemre esik örülnöm nekik.

2022. febr. 25. 22:48
 1/6 anonim ***** válasza:
80%
Jól tetted, de érthető, hogy magadnak is szeretnél ilyen élményeket. Ügyes vagy, büszke lehetsz magadra, magadat félre tetted, mert úgy láttad ők ketten boldogok lesznek együtt és egymást akarják, közvetítőként működtél.
2022. febr. 25. 22:59
 2/6 anonim ***** válasza:
66%
Részedről hülyeség volt, de ők biztosan hálásak érte. Legközelebb okosabb leszel
2022. febr. 25. 23:00
 3/6 anonim ***** válasza:
73%

- Jól tetted, és nem csak nekik - de magadért is !

- Nem jött volna össze a dolog, de így legalább már terelődhet a gondolataid.

- És tudsz másra koncentrálni, mert hát a lány már foglalt.

2022. febr. 26. 00:47
 4/6 anonim ***** válasza:
62%
Nyilvánvaló, hogy nem cselekedtél jól, kivéve, ha ez volt a cél. Legközelebb gondolkozz előre.
2022. febr. 26. 07:02
 5/6 anonim ***** válasza:
49%
...Csak egy hatalmas szenvedéstől óvtad meg magad !
2022. febr. 26. 07:10
 6/6 anonim ***** válasza:
82%
Te egy rendes ember vagy
2022. febr. 28. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!