Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarhat szerintetek?
Figyelt kérdés
Szeptemberben megismertem egy lányt aki nagyon kedves aranyos, megtetszett a személyisége, viszont én csak sokáig barátként néztem rá. Egyszer egy buliban azonban megölelt azt mondta jófejnek tart és kedvel. Akkor még nem tudtam mit akarok viszont azóta már rájöttem. Többször is adott jelet hogy akarhat többet akarhat. Előző héten akartam elmondani, akkor viszont nem találkoztunk ezért csak megírtam neki, hogy akarok valamit mondani. Ma viszont mintha kereste volna a társaságom, viszont egyszerbsem nézett rám, és nem is volt nagyon egyedül így nem tudtunk beszélni.2022. febr. 25. 03:17
2/4 anonim válasza:
Mivelhogy nem volt egyedül, egyelőre nem akarta tudatni másokkal, nehogy ha elutasítod, gúnyt űzzenek belőle.
3/4 anonim válasza:
Valsz. bejössz neki. Ha ő is neked, akkor az már jó. hajrá
4/4 anonim válasza:
Fentebb ugyan nem írtam le pontosan, de a szövegből következtethetsz arra, hogy bejössz neki. Kezdeményezz, nehogy bátortalannak lásson és elfogadja más fiú közeledését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!