Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fél éves kapcsolatomnak lett vége,ami egyben az első szerelmem is volt.Kihasznált a lány többször is és én olyan vak voltam, hogy nem vettem észre. Van egy kényszerbetegségem(ami sokszor elég agresszívvá tesz belülről,de kívülről soha nem látszódik)?
Figyelt kérdés
Mivel elég vallásos vagyok, lehetséges, hogy Isten ezzel a kapcsolattal akart büntetni, mert nem tudom normálisan kezelni sok esetben a kényszerbetegségem? Vagy csak én gondolom bele? Ha ezzel akart büntetni, akkor nincs jogom haragudni a lányra?2022. febr. 21. 16:07
11/11 anonim válasza:
10-es vagyok.
Teszem hozzá, hogy olyan nincs, hogy belülről agresszív vagy, de az kívülről nem látszik. Dehogynem. Az elfojtott, kirobbanni készülő dühroham is látszik, és elég félelmetes tud lenni. A metakommunikáció mindent visz. Meg sem dzólalsz, de a másik veszi az adást, érzékeli. 1-2 ilyen élethelyzet, és kiszáll, s ez érthető is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!