Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért álmodom egy olyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért álmodom egy olyan személyel akit nem ismerek és többször is álmodtam vele?

Figyelt kérdés
3 napja egy személyel álmodom az álmomba együtt vagyunk az első kett álmom elege erotikus volt az utolsó álmom vele tegnap Valentin napon volt, az volt álmomba hogy el vitt engem shoppingolni én be mentem egy boltba ő ott hagyot engem aztán én pár perc múlva ki mentem nem vettem semmit a parkolóban vártam és majd meg jelent egy csokor viragal én a nyakába urgotam és után el kezdtem puszilgatni aztán jó mélyen meg öleltük egymást ment le a nap a parkolóban sétáltunk aztán meg jelent egy nő elvileg ismertük egymást felnőtt volt szőke haja volt valamit beszélt valami baja volt arra már nem emlékszem hogy mit de egyentalam nem érdekelt és csak kettesben szeretem volna lenni a fiúval aztán már nagyon zavart de végül elment és utána erotikus volt a vége arra emlékszem, az a fura hogy én nem úgy néztem ki mint most magasabb létem és idősebb az alakom is más volt a többi maradt ugyan úgy a fiúnak az arcára nem nagyon emlékszem de nagyon sötét barna haja volt majdnem fekete a szeme barna volt magasabb volt nálam egy fekete póló volt rajta mindig sokat mosolygot álmomba nagyon imádtam a mosolyát az első kett álmomba emlékszem a szobajara hogy milyen színű volt a fal hogy volt be rendezve és már harmadszor álmodom vele és már úgy érzem kötődőm hozzá pedig nem is ismerem ez jelenthet valamit?
2022. febr. 15. 03:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Semmi, csak álom, te kreáltad
2022. febr. 15. 03:49
 2/4 anonim ***** válasza:
Annyit jelent hogy vágysz valakire, valószínűleg kapcsolatot és szexet akarsz. Ezen kívül mást bele látni több mint hülyeség.
2022. febr. 15. 03:51
 3/4 anonim ***** válasza:
35%

A nagyon sötét barna haj és barna szem illik rám. Annyira magas nem vagyok, de lehet, nálad még éppen valamennyivel. :D

Kíváncsi vagyok, milyen a szoba színe és berendezése, de kétlem, hogy bármi köze lenne az enyémhez, mert keveseknek van hasonlóan fura szobájuk...

Egyébként hogy a kérdésre is válaszoljak: Valószínűleg a vágyaid fogalmazódtak meg az álmodban. A fiú alakja pedig azért ismétlődhetett, mert az első álmod után megragadt a tudatodban, hogy milyen jó volt "vele lenni". De ki tudja, később talán egy ilyen külsejű srác kéri meg a kezedet.

2022. febr. 15. 07:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is ezt álmodtam, ugyanilyen fiúval. Fura 37F
2022. febr. 15. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!