Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek többször a lányok bántják meg a fiúkat vagy a fiúk a lányokat?
Én pedig inkább azt veszem észre, hogy a fiúk a lányokat.
Több lány is van a környezetemben, akik próbálták a legjobbat kihozni a kapcsolatból, mindent megtettek a fiúért majd a srác szakított egy másik lányért.
De nem akarok általánosítani, ez csupán az én megfigyelésem.
Statisztikai felmérés és kimutatás erről aligha van.
Általában attól függ a felelet, hogy milyen nemű a válaszoló, aszerint a másik nemre keni rá a vétkezőt (lányok a fiúkra, fiúk a lányokra , de kivétel is van, pl. az első válaszoló).
Szerintem ez nagyon attol fugg milyen a kornyezeted, es milyen nemu barataid vannak tobbsegben. Altaluk keresztul is hallasz/tapsztalsz sok mindent a masik nemrol. Szerintem erre a kerdesre keptelenseg valaszolni
Nezhetjuk ugy is, hogy van olyan lany aki mindenen megbantodik, erzekeny, es van olyan lany aki kb semmit nem vesz magara mert eros es lepereg rola masok velemenye/bantasa. Fiuknal is teljesen ugyanez, bar ők annyira nem fejezik ki hogy megbantodtak, de naluk is ugyanez van.
Ez személytől függ szerintem..
Amúgy meg azokat bántják akiket hadják
17 ff
Latrom nagyon lelettem pontozva..
"Amúgy meg azokat bántják akiket hadják"
Én itt nem csak a lányokra értetem..És azt is írtam h szemilyéseg függu
És ez tényleg igaz hogy ezzek az emberek fugetelen a nemétől csak azzokat bántják erzelmileg aki hadja
#8, Te nem vagy magyar? Ha mégis magyar vagy, akkor hogy-hogy 17 évesen a legalapvetőbb szavakat sem tudod helyesen írni? (személytől - személyiségtől, hadjuk - hagyjuk, lelettem - le lettem, nem csak - nemcsak, értetem - értettem, ezzek - ezek, fugetelen - független, azzokat - azokat. Ékezeteket, vesszőket és melléütést (függu - függő) nem is említem.
abban viszont igazad van, hogy függ az egyéntől (az ő személyiségétől).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!