Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy lányba, de azt mondta hogy aszexuális, és zavarban van ha fiúkkal kell beszélnie, ezért hagyjam. Viszont az osztálytársam és nem tudom kiverni a fejemből. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Tök mindegy mit csinálok, ezt az érzést nem tudom megszüntetni, mert minden hétköznap látom, és nagyon lehúz. Lehet azt mondani hogy majd elmúlik, de nagyon úgy néz ki hogy kb 4 évig leszünk osztálytársak. Próbáltam olyan dolgokkal foglalkozni amiket szeretek, barátokkal lenni, de nem használt.2022. febr. 19. 17:43
11/12 anonim válasza:
"Nekem egy pánszexuális csaj mondta, hogy az és 1 hét után meg tudtam fektetni, persze otthagytam mert mondtam, hogy ő biztos nem pánszexuális."
Te szerintem kevered a pánszexuálist a demiszexuáissal. A pánszex azt jelenti, hogy bárkivel járna nemtől függetlenül, a demiszexuális meg azt, hogy csak akkor tud lefeküdni, ha szerelmes.
12/12 anonim válasza:
"Mai lányok ezeket csak kitalálják, mint hogy biszexuálisak aztán életükbe nem voltak lánnyal! :D"
Akkor ilyen erővel az összes hetero szűz férfi aszexuális, csak mert nem voltak még soha nővel? 🤦🏻♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!