Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálják ezt az osztálytársaim???
Figyelt kérdés
Szóval az osztályból együtt vagyok egy fiúval és az osztálytársaim egyfolytában bántanak emiatt.(pl.:mindig róla kérdeznek meghogy még mindig ugyanazt érzek e iránta). Tudni kell hogy az osztályból az egyik lány szerelmes volt belé talán még most is az. Az a lány meg a barátnőim most összefogtak és minden féle cikket mutatnak nekem olyan hogy mért ne járj osztálytársal.
Minden a ketten 16 évesek vagyunk. A fiúnak(akivel együtt vagyok) már mondtam és azt mondta hogy ne foglalkozzak velük meg hogy csak irigyek.
Miért csinálják ezt az osztálytársaim?
2022. febr. 19. 08:24
1/8 anonim válasza:
Mert unatkoznak, mert lenyúltad a kiszemeltjüket, mert nincsenek megdugva, mert irigyek, mert nincs jobb dolguk és mert hagyod.
3/8 anonim válasza:
Egyértelműen irigység, ilyenkor a legjobb ha kineveted őket, azzal tudsz a legjobban visszavágni.
4/8 anonim válasza:
Irigyek, unatkoznak, éretlenek, vagy ezeknek az összessége. Nem éri meg foglalkozni velük.
5/8 NTBS válasza:
Irigyek és szét akarnak szedni titeket.
6/8 anonim válasza:
Azért örök szabály, hogy nem járunk osztálytárssal, mert a tini kapcsolatok sosem voltak tartósak, persze a kivétel erősíti a szabályt. Ha viszont szakítasz egy osztálytárssal, még 2-3-4 évig egy osztályban lesztek, és rengeteg kínos szituáció származhat ebből.
7/8 anonim válasza:
Azért mert hagyod magad.
Ha éreztetnéd velük hogy "ha beszóltok széttéplek titeket" , tuti elkerülnének. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!