Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el az osztálytársamnak, hogy szeretem?
Nem igazán vagyunk beszélő viszonyban, viszont tudom, hogy kedvel. Rengetegszer néz, mindig a közelemben van, ha néhanapján beszélünk megállás nélkül mosolyog, a szemembe néz, témákat hoz fel.
Elég esélyes, hogy már tudja az egészet, de szemtől szemben szeretnék vele beszélni erről.
17L
sehogy
nem kell elmondani
ha akarsz valamit, akkor melegdj össze vele, és hagyd, hogy érezze
✅ #1.-esnek tökéletesen igaza van !
✅ Elkéred a füzetét, aztán kérdezel egykét dolgot amit nem tudsz kiolvasni - elkezdesz vele beszélgetni.. Hú TZ-re szted ez fog kelleni, stb...
✅ Ragasztasz egy matricát a füzetébe : egy kis 1x1 kocka méretű szolid macit matricát
✅ Aztán ezt a füzet témát, többször megcsinálhatod. Következőleg : szépen haza felé együtt mentek - mert valamit megakarsz nézni. Azt kéne valakinek a véleménye. Jól néz ki a cipő/pulcsi vagy sem. Nem akarsz idiótán kinézni.
✅ Vagy haza felé a pékségbe.
✅ És próbálj több időt együtt tölteni, HA ENGEDI !
✅ Ha nem engedi, akkor az válaszként is elfogadható, "nem kívánkozik a társaságodra" :(
✅ Ha sok időt lesztek együtt, érezni fogja/fogjátok egymás érzelmeit (ahogy az első mondta)
Az érzelmeket érezni/éreztetni kell, nem beszélni/fröcsögni róluk...
Az érzelmek őszinték !
Ha többet vagy vele, és ő ezt viszonozza: az felér mindennel,többet mond minden szónál !
Mi srácok nem vagyunk a szavak embere, és az ilyen kényes témákat / "beszélgetősdit" mellőzzük.
"Figyú tetszel nekem" = sokat vagytok együtt, ide-oda eljártok.
( = ) : "Egyenlő" , "ugyan azt jelenti", "ekvivalens", "egyenértékű" ...
Néha véletlenül lógatás közben össze össze ér a kezetek, előbb utóbb azok a kisujjak ott összefognak gubancolódni !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!