Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ilyenkor? Ti mit tennétek a helyedben?
Barátnőm már órák óta ignorál egy olyan dolog miatt amiről nem is tehetek. Nem tudom hogy mit csináljak mert látom hogy elérhető de nem válaszol:/
Nagyon idegesít már ez az egész ignorálós dolog. Ti mit tennétek a helyemben?
Az attól függ mi történt eddig meg hogy mi miatt haragszik. Lehet tehetsz róla, csak nem beszed észre.
Én személy szerint felhívnám, mondja el mi baja. Ha nem, es besértődik akkor meg menjen puffogni magának, aztán majd ha tud normálisan beszélgetni keressen meg.
A dologtól függ nem mindegy hogy pl megcsaltad vagy rossz csokit vettel valentin napra:D
Hadd egy kicsit megnyugodni ha nagyobb dolog akkor minimum 1 nap ha csak ő nagyítja fel akkor ma este irj neki.Miutám megbeszéltétek a kiváltó problémat elmondod neki finoman kedvesen hogy neked nincs ínyedre ez az ignoralosdi es megkered hogy hagyja abba.
Csatlakozom a többiek nagy részéhez: nem mindegy miről van szó, de összességében hagyd lenyugodni.
Ha lesz békülés, az ignorálást szintén majd hozd fel a megfelelő időben és mondd neki, hogy ez nálad nem fér bele, veled ezt még egyszer ne csinálja. Ha megteszi, dobod.
Köszönöm a tanácsokat:)
És hát annyi az egész hogy egy barátom szülinapja lesz kövi héten és meg vagyok rá hívva de kiderült hogy exem is ott lesz. Én és exem nem vagyunk rosszban mert nem úgy váltunk el hogy utáljuk egymást. Viszont párom ezen nagyon ki akadt hogy ott lesz exem is:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!