Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ilyenkor? Ti mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ilyenkor? Ti mit tennétek a helyedben?

Figyelt kérdés

Barátnőm már órák óta ignorál egy olyan dolog miatt amiről nem is tehetek. Nem tudom hogy mit csináljak mert látom hogy elérhető de nem válaszol:/

Nagyon idegesít már ez az egész ignorálós dolog. Ti mit tennétek a helyemben?

2022. febr. 15. 13:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne eroltesd
2022. febr. 15. 13:28
 2/11 NTBS ***** válasza:
89%
Szerintem várj egy kicsit! Had tudjon lehiggadni, aztán majd beszélsz vele. Estére próbáld újra keresni.
2022. febr. 15. 13:40
 3/11 anonim ***** válasza:
63%

Az attól függ mi történt eddig meg hogy mi miatt haragszik. Lehet tehetsz róla, csak nem beszed észre.

Én személy szerint felhívnám, mondja el mi baja. Ha nem, es besértődik akkor meg menjen puffogni magának, aztán majd ha tud normálisan beszélgetni keressen meg.

2022. febr. 15. 14:13
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

A dologtól függ nem mindegy hogy pl megcsaltad vagy rossz csokit vettel valentin napra:D

Hadd egy kicsit megnyugodni ha nagyobb dolog akkor minimum 1 nap ha csak ő nagyítja fel akkor ma este irj neki.Miutám megbeszéltétek a kiváltó problémat elmondod neki finoman kedvesen hogy neked nincs ínyedre ez az ignoralosdi es megkered hogy hagyja abba.

2022. febr. 15. 14:35
 5/11 anonim ***** válasza:
82%

Csatlakozom a többiek nagy részéhez: nem mindegy miről van szó, de összességében hagyd lenyugodni.

Ha lesz békülés, az ignorálást szintén majd hozd fel a megfelelő időben és mondd neki, hogy ez nálad nem fér bele, veled ezt még egyszer ne csinálja. Ha megteszi, dobod.

2022. febr. 15. 14:48
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nincs befolyásod arra, hogy ír-e vagy sem. Tehát célszerű lenne hagyni és így bohócot sem csinálsz magadból - ugye azzal, hogy folyamatosan irogatsz neki, "visszaírsz?".
2022. febr. 15. 15:08
 7/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsokat:)

És hát annyi az egész hogy egy barátom szülinapja lesz kövi héten és meg vagyok rá hívva de kiderült hogy exem is ott lesz. Én és exem nem vagyunk rosszban mert nem úgy váltunk el hogy utáljuk egymást. Viszont párom ezen nagyon ki akadt hogy ott lesz exem is:/

2022. febr. 15. 16:19
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Arról Te nem tehetsz, hogy rajtad kívül kit hív meg az ünnepelt. Miért kellett elmondanod, hogy ott lesz az ex is? A mostani barátnődet nem tudnád meghívatni az ünnepelt által? Ha nem akarna elmenni és azt se akarja, hogy Te elmenj, akkor vess véget a barátságnak, mert (képletes szólva) még a tavaszi szél fuvallata miatt is féltékeny lesz.
2022. febr. 15. 16:34
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jobb hogy elmondtad ha ez is így felzaklatja mi lett volna ha ott derül ki.Ezt csak ő fújja fel ennyire.Írd/Mondd majd meg neki hogy őt szereted és az exed már nem jelent semmit stb...Amúgy meg igaza van a 8-as válaszolonak hogy mikozod hozza ilyen ertelembe hogy az unnepelt kit hiv meg.Elnézést ha bántó lesz de gyerekesen viselkedik a barátnőd és túlzottan féltékeny.Jó lenne ezt is megbeszelni hogy kesobb ne legyen tobb gond mert ez allandoan a kapcsolatotok utjaba fog allni:/
2022. febr. 15. 16:42
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Te jó ég, ha ennyire féltékeny akkor ez nem lesz egy hosszúéletű kapcsolat.
2022. febr. 15. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!