Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lesz valamikor jobb? Ha igen mikor?
16 éves lány vagyok most járok 10.-be.Már lassan egy éve tart ez az állandó kedvtelenség. Vannak napok amikor kicsit jobban vagyok de ez nagyon ritkán fordul elő. Úgy érzem hogy még fogok fulladni. Semmibe nem látom a jót, de annyira tenni szeretnék ellene. Minden nap megígérem magamnak hogy nem hagyom hogy a rossz elnyeljen de ez mindössze addig tart, ameddig be nem lépek a suliba. Ott miden borzalmas. Nincsenek barátaim, barátom és annyira egyedül vagyok. Egyedül az ikertestverem van ott. Rossz érzés kiközösítve lenni. Valahányszor egyedül leszek az iskolába csak üvölteni szeretnék teljes torkomból, de egy hang sem jön ki a torkomon. Nem igazán tudom senkivel megosztani amit érzek. Az ikertestverem el van a maga problémáival őt nem szeretném ezzel terhelni. Nem igazán értem miért vagyok kiközösítve. Soha nem viselkedtem úgy. Bár ha őszinte akarok lenni senkivel nem érzem hogy lenne közös témánk. Másnak gondolom magam. Nem erdekel a bulizás ivás cigarettázás és a pasik sem. A jövőmön szeretnék dolgozni de ahhoz sincs kedvem. Pedig annyira azt szeretném hogy egyedül is tudjak boldogulni. Nem vagyok talpraesett, de az szeretnék lenni. Annyira sok dolog érdekel de gyáva vagyok hogy elkezdjem. Volt, vagy van valaki így? Félek hogy a mentális egészségem oda lesz. Segítsetek! Bármi féle tanács jól jön. Köszi ha elolvastad!
Ez nem önsajnáltatás, csak jó érzés hogy kiírhattam magamból.
16L
Helyezd figyelmedbe azt ami erdekel es ott kezd el legyozni a felelmeidet, gatlasaidat es egyebet ami akadalyoz.
Idopocsekolas azzal foglalkozni amirol tudod, hogy nem erdekel.
Minden akkor lesz valamilyen szinten jobb az eletedben, mikor megerted az okat annak, hogy mi miert tortenik veled es erre alapozva elindulsz a helyes iranyba.
Peldaul szomorkodsz azert mert nincsenek barataid, de egyben meg is valaszoltad, hogy nincs is nagyon senkivel sem kozos temad. Azokkal az emberekkel fogod megerteni magad akikkel lesz kozos megertes es erdeklodes.
Azt tanacsolom vegy magadon erot es kezd el azt csinalni ami erdekel barmilyen nehez is lesz az elejen. Valamilyen uton modon jobban kell erezned magad a borodben az altal, hogy a cselekedeteid orommel toltenek el. Ez odaig fog elvezetni idovel, hogy talan meg fogod szeretni onmagad es meg erted, hogy neked mi lesz a szereped az emberek kozt.
Nefeledd, minden akkor lesz jobb, amikor rajosz arra, hogy minek mi az oka es legjobb donteseid szerint cselekedsz. Az az azt teszed amirol azt erzed, hogy tenned kell.
Es olyan, hogy csak jo es csak jobb, soha sem lesz az eletben, mert folymatosan valtozunk, valtoznak a feltetelek es valtoznak az igenyek. Csak az szamit, hogy meg tanuld ennek a folyamatnak a megerteset, felismereset es cselekveset. Ettol fogod azt erezni, hogy elsz.
Szerintem ki kell magad pihenni, ez az első. Ezért nincs kedved semmihez se, mert fáradt vagy mindig. Ami talán segíthetne még az az, hogy elkezdesz olvasni különböző témákban, amik érdekelhetnek. Nem biztos, hogy érdekelnek, csak érdekelhetnek. Nyitni a világ felé és napról napra picit változni, hogy jobb legyél. Ha a sablon dumát szeretnéd hallani: "Jobbnak kell lenned ma a tegnapi énedhez képest".
Egyébként meg teljesen magamra ismertem és úgymond kezdek kilábalni ebből a cipőből, hogy kedvtelen vagyok és csak rossz érzéseim vannak, semmi pozitivitás. Ha van kedved megosztani a dolgaid (ismeretlenül) írhatsz, nálad csak 2 évvel vagyok idősebb.
Szia!
Én is hasonló helyzetben vagyok, van kedved beszélgetni?
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!