Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért van az, hogy minden...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy minden télen elkezd tetszeni egy fiú, csuppán csak mert "unatkozok, es nincs jobb dolgom" és amikor meg mondjuk arra kerülne a sor, hogy én is tetszek nekik, egyszerűen nem kellenek.?

Figyelt kérdés
Minden télen, valahogy "szar" nekem minden, és állandóan unatkozok, aztán mindig van valami fiú, aki így a hirtelenből elkezd "tetszeni" visszont olyan fiúk tetszenek ilyenkor hogy ha "normális állapotban lennék, rájuk se tudnék nézni" tehát ha télen nem szar passzban vagyok, akkor igazábol nem is tetszenének ezek a fiúk. Szerintetek ez miert van? És mit tudnék csinálni?
2021. nov. 22. 20:00
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Például amúgy, most is "tetszik" egy fiú, aki sokkal idősebb tőlem, egyaltalan nem helyes, és bellátom hogy tenyleg egyaltalan nem hozzám való, de így még is "azt erzem hogy tetszik" közben amúgy, ha nyár lenne, és minden jó lenne, akkor nekem ez a fiú egyaltalan nem tetszene.
2021. nov. 22. 20:06
 2/12 anonim ***** válasza:
76%
Magányos vagy. Aztán meg rájössz, hogy nem is az illető kell neked, csak szimplán valaki. Ne ugrorj bele egy kapcsolatba, mert még nem állsz rá készen. Ha egyedül is jól érzed majd magad, akkor megoldódik a jelenlegi problémád is.
2021. nov. 22. 20:15
 3/12 A kérdező kommentje:

Hát tényleg nem állok készen semmilyen kapcsolatra azt tudom (:

De mondjuk ha az illetőt aki "tetszik" tehát ha azt láttom egy másik lánnyal van , képes vagyok féltekeny lenni, holott nem is "tetszik" es "szeretni" se szeretem. ):

2021. nov. 22. 20:34
 4/12 anonim ***** válasza:
76%
Ne érezd magad szarul, mert egyedül vagy, ne unatkozz, találd felmagad, legyen új hobbid, legyél boldog stb. Ennyi a titok.
2021. nov. 22. 20:40
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
Ilyen pocsék helyesírást... :-( Ha nagyon unatkozol akkor kamu kérdések kiírása helyett inkább olvass, mert kriminális a stílusod!
2021. nov. 22. 20:48
 6/12 A kérdező kommentje:

Khh,1 miért lenne már kamu kiírás?

2. Mivel nem magyarországon élek,es nem is magyarba tanultam, nem tudom honnan tudnék itt neked, helyesen írni.

2021. nov. 22. 20:52
 7/12 anonim ***** válasza:
24%

"Mivel nem magyarországon élek,es nem is magyarba tanultam..."

De azért magyar oldalra írsz ki kérdést, nem azon a nyelven amit ezek szerint legalább tűrhetően bírsz. Na persze...

2021. nov. 22. 21:10
 8/12 A kérdező kommentje:
Nehogy már ne írjak oda ahova akkarok, ahhoz kepest, ell tudtad olvasni.
2021. nov. 22. 21:26
 9/12 anonim ***** válasza:
24%
Oké, uncsi vagy. Pláne a most már szándékosan troll helyesírással. Béke veled!
2021. nov. 22. 21:37
 10/12 A kérdező kommentje:
😂😂😂OK
2021. nov. 22. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!