Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mire véljem a barátom viselked...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire véljem a barátom viselkedését?

Figyelt kérdés

A barátommal több, mint egy éve vagyunk együtt, bár mindig hullámzott a kapcsolatunk, de azért én nagyon boldog voltam vele, sokat jelentett nekem és nagyon szerettem.

A suliban évfolyamtársak vagyunk, hétfőn az összevont évfolyamos tesi órán kezdett velem bunkó lenni. Rám ordított, hogy döntsem már el, eldobom-e a labdát vagy nem, mert ha nem, akkor neki is dobhatnám, hogy ő tudjon dobni a kapura. Ez nevetséges szituáció, de ezzel kezdődött és azóta nem beszéltünk.

Tegnap este pedig észrevettem, hogy letiltott Messengeren, Facebookon és Instagramon is.

Ma reggel összefutottam a boltban az anyjával, aki eddig végtelenül kedves és barátságos volt velem, de most nem köszönt vissza és mérgesen nézett rám.

Egyszerűen nem tudok mit kezdeni a helyzettel. Nem volt semmi előjele. Nem szóltam hozzá egy rossz szót sem. Mégis milyen szakítás az ilyen?

17L

2022. febr. 9. 15:00
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Lehet valami rossz pletykát terjesztenek rólad, és az miatt...vagy egyszerűen megunt téged, bemártott az anyjánál, vagy szimplán idegbeteg.

Amúgy tényleg elég furcsa az a helyzet, azért mondhatott volna valamit, vagy legalább megbeszélhetnétek...de ha képtelen rá ne filózz szard le valahogy, aztán keres valaki mást.

2022. febr. 9. 15:14
 2/9 anonim ***** válasza:
57%

Bunkók. Felejtsd el.

Nagyon fontos tudnod, hogy nem benned van a hiba!

Akivel bajom van, megmondom, megbeszélem vele.

Ez egy gerinctelen, gyáva seggfej.

Az is lehet, higy már mással van dolga, s az ott volt, neki demonstrálta, hogy nem jelentesz neki semmit.

Primitív.

Örülj, hogy megszabadultál tőle.

Hogy játék közben is elveszti a fejét, nem tud disztingválni, ordítozik veled, azt jelenti, hogy játékban agresszív, nem tud veszíteni. Na a veszíteni nem tudás súlyos jellemhiba.

Adj hálát, hogy időben megszabadultál tőle.

Te sokkal értékesebb vagy!

2022. febr. 9. 15:31
 3/9 A kérdező kommentje:
Az mondjuk igaz, hogy idegbeteg, de velem eddig nem volt az, csak másokkal. Vízilabdázik és ott is el szokta veszteni a fejét a meccseken, ordibál és utána felvág azzal, hogy a csapatból egyedül ő tud játszani. Csak ez az agressziója eddig nem terjedt ki énrám.
2022. febr. 9. 16:14
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát ahogy leírod, szerintem örülj, hogy megszabadultál ettől a csávótól.
2022. febr. 9. 16:32
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Érdemes lenne rákérdezned mi a baja.
2022. febr. 9. 16:35
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Éppenséggel rá is kérdezhetsz, de szerintem nem érdemes. Ha olyan a pasi, hogy mindenkivel agresszív, akkor eddig se kellett volna vele lenned. Nem érv, hogy eddig veled nem volt az. Én másokkal bunkó pasival se járok. Végre felszabadultál, keress másikat.
2022. febr. 9. 16:43
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Vannak olyan emberek, akik idiótán játszanak, sportolnak. Mindenáron nyerni akarnak, és ennek alárendelnek mindent. Több ilyen seggfejt láttam, hogy egy bowling meccs miatt képes alázni a feleségét, aki akkor játszott először, vagy a sírásig kritizálta a menyasszonyát, és más lányokat is, akikkel elvben egy baráti, laza focizásban voltunk.

Vannak ilyen hülyék.

49f

2022. febr. 9. 16:53
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy dolgot jegyezz meg: ne engedd hogy visszakönyörögje magát. Az alapján amit leírtál egy szar ember, szarul bánt veled, innentől pedig nem szabad hagyni hogy tovább fajuljon.
2022. febr. 9. 18:49
 9/9 anonim ***** válasza:
33%
#8 Vissza fogja engedni pedig, attól nem kell tartani. Aki képes egy ilyen idegbeteggel összejönni és még büszke is rá, annak sok esze nincs.
2022. febr. 9. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!