Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mire véljem a barátom viselked...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire véljem a barátom viselkedését?

Figyelt kérdés

Lassan egy éve vagyunk egyutt es valami egy ideje megvaltozott

Egyszeruen nem jovunk ki jol

Nyilvan en is hibas vagyok valamilyen szinten mert rengeteg a stressz mostanaban,sokat vagyok feszult

Viszont o teljesen megvaltozott

Semmiben nem tamogat, meghallgat de sose segit, nem kapok valaszt soha kb

Egyszeruen alig alig van koztunk kommunikacio

Mostanaban nagyon ritkan ir, van hogy napokig kepes nem irni ugy, hogy tudja fontos napom van, de ot egyszeruen nem erdekli

Sokszor kicsit lenezo velem es feltunt hogy ha nem szeretnek vele lefekudni akkor altalaban csondben ul par percig es hazamegy vagy nem szol hozzam

tobbet

Mindenert ideges es veszekszik velem, olyanokert erzem magam rosszul/olyanokert kerek bocsanatot amirol nem tehetek

Sokszor mondja viszont hogy szeret

De ennyit tudok mellette ervelni igazabol

Nem is hiszem el hogy szeret

De szakitani meg nem akarok, lehet en reagalom tul

Mar probaltam vele beszelni sokszor de mindig en vagyok hibas mindenert es nem erdekli egyszeruen, tamadaskent veszi

Szerintetek mi tortenhetett vele, mit erezhet?

2021. dec. 14. 20:13
 1/5 A kérdező kommentje:

Valamint egy kicsit sem futna utanam soha, ha en nem irok akkor o se

Nem erzem azt, hogy akarna

Es hihetetlenul onbizalomhianyos minden teren amit sokszor ram vetit ki

2021. dec. 14. 20:16
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Biztos van neki valami a háttérben, ami miatt megváltozott. Nyilván erre nem megoldás az, hogy rákérdezel mert valószínűleg csak veszekedés lesz belőle. Valahogy viszont meg kell beszélnetek.
2021. dec. 14. 20:29
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát most ez a kapcsolat egy árny oldala. Ez így láthatatlanban biztos, hogy nem fogjuk megmondani.

29/F

2021. dec. 14. 21:23
 4/5 anonim ***** válasza:
80%
Nehéz erre jó választ adni, hiszen mi is csak tippelni tudunk, de szerintem is próbáld megbeszélni vele. Ha veszekedés lesz belőle, érdemes átgondolni, hogy akarod-e vele folytatni.
2021. dec. 14. 22:20
 5/5 kombika ***** válasza:
Menjetek el valahova, vacsizni, vagy csak sétálni, beszélgetni, és úgy ahogy ide leírtad, mond el neki, hogy ezt érzed, és hogy szeretnél ezen változtatni, mert ez neked nem jó. Csak ez az őszinteség és nyíltság segít, senki más nem tud. Ezt le kell ülnötök megbeszélni.
2021. dec. 15. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!