Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire véljem a barátom viselkedését?
Lassan egy éve vagyunk egyutt es valami egy ideje megvaltozott
Egyszeruen nem jovunk ki jol
Nyilvan en is hibas vagyok valamilyen szinten mert rengeteg a stressz mostanaban,sokat vagyok feszult
Viszont o teljesen megvaltozott
Semmiben nem tamogat, meghallgat de sose segit, nem kapok valaszt soha kb
Egyszeruen alig alig van koztunk kommunikacio
Mostanaban nagyon ritkan ir, van hogy napokig kepes nem irni ugy, hogy tudja fontos napom van, de ot egyszeruen nem erdekli
Sokszor kicsit lenezo velem es feltunt hogy ha nem szeretnek vele lefekudni akkor altalaban csondben ul par percig es hazamegy vagy nem szol hozzam
tobbet
Mindenert ideges es veszekszik velem, olyanokert erzem magam rosszul/olyanokert kerek bocsanatot amirol nem tehetek
Sokszor mondja viszont hogy szeret
De ennyit tudok mellette ervelni igazabol
Nem is hiszem el hogy szeret
De szakitani meg nem akarok, lehet en reagalom tul
Mar probaltam vele beszelni sokszor de mindig en vagyok hibas mindenert es nem erdekli egyszeruen, tamadaskent veszi
Szerintetek mi tortenhetett vele, mit erezhet?
Valamint egy kicsit sem futna utanam soha, ha en nem irok akkor o se
Nem erzem azt, hogy akarna
Es hihetetlenul onbizalomhianyos minden teren amit sokszor ram vetit ki
Hát most ez a kapcsolat egy árny oldala. Ez így láthatatlanban biztos, hogy nem fogjuk megmondani.
29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!