Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gond ha 16 évesen vonzódom egy 31 éves pasihoz?
Figyelt kérdés
2022. febr. 6. 16:59
1/17 anonim válasza:
Ez még nem gond, én 16 évesen 40es pasikhoz is vonzódtam... az már más kérdés, hogy ne akarj semmit a palitól, mert könnyen megszívhatod.
2/17 anonim válasza:
Nem gond. Ha ő is hozzád és szeretitek egymást, akkor legyetek boldogak és ne hallgass senkire.
6/17 anonim válasza:
Nem. Egyik ismerősöm is összejött egy 16 éves csajjal 52 évesen. 10 éve együtt vannak, van két gyerek és tök jól megvannak.
7/17 anonim válasza:
A rajongás teljesen természetes ebben a korban. Nagyon kevés az olyan tinilány, akinek nem jön be pl.: valamelyik énekes, vagy színész.
8/17 A kérdező kommentje:
5/7 én lány vagyok, ha erre gondolsz.
7/7 átlag emberről van szó, és ez nem rajongás
2022. febr. 6. 18:28
9/17 anonim válasza:
Amíg csak vonzódsz, addig nincs gond. Majd elmúlik
10/17 anonim válasza:
A 30 éves pasi is pasi, ahogy a 30 éves nő is az...nekem 19 évesen 32 éves nőm volt, szerintem természetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!