Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hi!sos ben kene valaszt nagyon nyomaszt elore koszi ha elolvasod (?)
Figyelt kérdés
Szoval tetszett egy fiu akibe beleszerettem ,de egy masik regi fiu felbuklant es szerelmet vallot nekem nyaron.offoltam..majd osszel bevallotam a crushomnak hogy szeretem de offolt.ma lattam a crushom ket csajjal es teljsen mertekben szar volt es sirva mentem haza.tovabba ramirt akit en offoltam es beszlegettunk.en nem akarok semmit.es szerelmet vallot majd kitorolte..erre en azt tettem mintha nem lattam volna.nem merem kioffolni ismet nehogy uyg legyen mint en a crushom miatt..tippek?2022. febr. 6. 01:13
1/8 anonim válasza:
ha ennyi agyi kapacitásodat van akkor legyél remete!Miért nem tudsz dönteni?Pff ezért ilyenek a mai lányok, azt se tudják mit akarnak....
2/8 A kérdező kommentje:
1.az 1 fiut szeretem de a masikat nem akarom megbantani..ezert kerfezem hogy kene ezt mert holnap 6 kor kelek es aludnom is kene a barataim is pihennek holnapra hivatkozva.tovabba kene egy tamogatas es nem tudom mit irjak neki.az 1 szeretem minden porcikammal.a 2 meg engem..de azt egyszeruen nem tudom viszonozni
2022. febr. 6. 01:22
3/8 anonim válasza:
Ha nem offolod ki újra, akkor reménykedni kezd.
"...bevallotam a crushomnak hogy szeretem de offolt." - őt pedig már rég el kellett volna felejtened.
5/8 anonim válasza:
Tanulj meg érthetően fogalmazni,és legyél határozott,bármennyire is nehéz a döntés!
Ahogy a közmondás is szól: egy fenékkel nem lehet két lovon ülni.
6/8 A kérdező kommentje:
A vegkimenetele az lett hogx eltuntettem magam par napra a kozossegi oldalakrol..semmit nem latok es ez igx jo mig ki nem talalom mi lesz
2022. febr. 7. 22:25
7/8 A kérdező kommentje:
Hát szerintem nem érdekel titeket de mindkét fiúval a kontaktot lezártam és élem az életem♡
2022. febr. 27. 21:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!