Elolvasod vagy inkább elrettent, ha egy szerző még privátban is megkeres, csak olvasd el és értékeld a könyvét?
Figyelt kérdés
Úgy, hogy sosem hallottál az illetőről korábban, és minden aktivitása a közösségi oldalakan a saját könyvének promotálása.2022. febr. 4. 17:16
1/4 anonim válasza:
Nem olvasok kérésre, ha érdekesnek találom a könyvet elolvasom, de ha a fülszöveg és az értékelések alapján nem fogott meg, nem olvasom el csak azért, mert megkértek erre.
2/4 anonim válasza:
Volt már rá példa. Mivel érdekelt a téma és az érdeklődésembe vágott, ezért elolvastam és amúgy tetszett is. Szóval már ebből láttam, hogy legalább ránézett a már olvasott könyveimre és nem tök random írt.
Ha nem lett volna a zsánerem, nem olvastam volna el.
3/4 anonim válasza:
Könyvnek azt nevezzük, amit már egy kiadó nyomtatásban kiadott, könyvesboltok polcain megtalálható. E kiadványokat vásárolom meg, nyilván az ízlésemnek, érdeklődési körömnek megfelelően válogatva közöttük. Ilyet, hogy egy ismerős, vagy haver írt valamit, és rámtolja, hogy olvassam el, no ilyesmire nem vagyok kapható.
4/4 anonim válasza:
Utolsó, akármennyire hihetetlen, kiadott, de még kezdő/ismeretlen írók szoktak adni példányokat így.
Sőt, ismert íróknál is létezik az ARC.
Amúgy a könyv fogalma, amit használsz már helytelen. Magánkiadás is lehet, az ebookok is könyvek lehetnek. A könyvesboltos gondolatod meg szintén nonszensz. Melyik könyvesboltok? Bármelyik? Azokkal a könyvekkel mi van, amit egyik helyen lehet kapni, másik helyen nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!