Mi történik ha George Martin nem tudja életében befejezni a Trónok harc történetét?
Én úgy tudom, hogy Martin írásba foglalta, hogy más nem nyúlhat az életművéhez a halála után, nem fejezhetik be.
Szóval vagy kiadják félkészen, a jegyzeteket összerendezve, ha arra nem vonatkozik a tiltás, vagy elkallódik a dolog.
Vagy lehet, hogy csak pletyka, amit hallottam, és akkor az #1 válaszoló verziója a reális. :)
1. Ezt mégis honnan veszitek? Sanderson azért fejezhette be más művét, mert Robert Jordan be akarta fejeztetni, rengeteg jegyzetet hagyott hátra és az özvegye keresett valakit, aki így meg tudja írni.
Ha Martinnak nincs ilyen szándéka, akkor senki se fejezheti be helyette, mert nincsenek meg hozzá a JOGAI.
4-es
Az örökösök (gyerekei, felesége) örökli a könyvek kezelésének jogát, ergo ha az örökösök be akarják fejeztetni, akkor MINDEN JOGUK MEGVAN HOZZÁ.
Martin már bármit elfogad csak ne kelljen írnia.
Brandon Sanderson saját maga mondta, hogy NEM FOGJA EZT IS BEFEJEZNI.
Basszus, azért mert egyszer csinált ilyet, sokan azt hiszik, hogy innentől neki ez a dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!