Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Az emberek többségének volt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az emberek többségének volt középsulis korában kapcsolata?

Figyelt kérdés
Én olyan suliba jártam ahol sok fiú volt így nem sok olyanról tudok akinek volt barátnője. Nekem sem volt barátnőm. Kicsit bánom, jó lett volna. Ezek a kapcsolatok komolyak szoktak lenni? Van mit bánni ha ez kimarad?
2022. febr. 5. 18:42
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem se volt, csak egyetemen lett barátnőm. Nyilván tapasztalat szempontjából jobb lett volna, ha előbb jutok el odáig, de így se bánom.
2022. febr. 5. 18:48
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezt csak akkor tudhatnad meg ha az emberek tobbsege ide irna, csak gyozzed osszegezni a tobbszazezer valaszt…
2022. febr. 5. 19:14
 3/7 anonim ***** válasza:
74%

Nekem volt akkor...összesen 2-3. Szerintem ennél jobban teljesítenek a mai fiatalok.

29f

2022. febr. 5. 19:26
 4/7 anonim ***** válasza:
74%
Nekem anno 4 kapcsolatom volt kozepsuli alatt, meg egy par kaland.. Sokat valtozik az ember, a leg tobb tapasztalatra volt jo, de komolyabb ilyen korban eleg ritkan sikerul az embereknek. Szoval nem kell bannod, hogy te ebbol kimaradtal.
2022. febr. 5. 19:39
 5/7 anonim ***** válasza:
59%
Ugyanaz volt, mint veled. Negyedik középsuliban lett barátnőm, addig nem.
2022. febr. 5. 19:40
 6/7 anonim ***** válasza:
60%
Már megint a kimaradt tiniszerelem...
2022. febr. 5. 21:55
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Sosem volt

19/F

2022. febr. 6. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!