Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk többségének miért a kirívó lányok tetszenek?
Először is: nem tudom milyen felmérés alapján követekeztettél erre. Személy szerint én és a környezetemben élők jórésze is a falra tudnának mászni a - főleg túlságosan - kikent lányoktól.
"... mégis minden sz.rt megengednek nekik, órákig várattatják őket, és inkább elviselik..."
Amúgy miért kéne megtiltani? Szíve joga eldönteni, hogy mit csinál a saját fejével. Ha meg valakinek tetszik, egészségére.
És végül: foglalkozhatnál mondjuk a saját dolgaiddal, nem pedig azzal, hogy ezek a gonosz pasik kiket viselnek el. Neked is jobb, ha nem ezen pörgeted az agyad. Lehet később emiatt nem fogod észrevenni azt, aki megbecsül.
Az ilyen lányokra legtöbbször olyanok mennek akik max pár hónapig együtt vannak vele , van kis ez az,majd jön egy jobb .
Én pl nem szeretem, mert nagyon mű és valakinek sokkal jobban áll ha nincs rajta smink, látom minden arc mozdulatát normálisan és nem süti ki a szemem a rá világító fény által meg villantot fény törés a smink által vagy valami hasonló..
Nem tartom gusztustalannak, mert azért lehet velük szépet is alkotni csak nem kell túlzásba vinni.
Ha a legtöbbe nem tartozik bele az ember már csak azért is bevállalja a te által felhozott idő problémát, mivel szereti, jó esetben.
Mert az ilyen lanyok es fiuk meg butak!
De kesobb meg benohet a fejuk lagya.
Azert mert most meg eretlenek s butak nem biztos,hogy kesobb nem "vilagosodnak" meg.
Ne itelkezz,inkabb orulj, hogy neked kicsit tobb eszed van.😜
Kérdező,
Nekem pl. az ilyen típus nem jön be, amit leírtál. Nekem személy szerint kifejezetten tetszik az, ha egy lányon semmi smink nincsen.
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!