Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai fiúk nagy többségének miért nem jönnek be az
ilyen lanyok? :/
Figyelt kérdés
Mint minden lánynak persze nekem is megvan a kis magánéletem,vagyis hogy milyen vagyok egy baráti körben.Emellett segítek otthon hozzátenném rengeteget,tudok főzni,jól tanulok,inteligens,tisztelettudó,ragaszkodó típus vagyok.
Azt veszem észre hogy a mai fiúk többségének csak az számít hogy egy lánynak nagy mellei legyenek,legyen 3cm vastag rúzs a száján,de az a csaj olyan sík mint a föld de ez már nem számít ám.
Én sem tudom. De én pl pont az ilyen lányokat keresem.
2016. dec. 9. 22:52
3/15 anonim válasza:
Te aztán nem vagy intelligens. Egy intelligens ember tud helyesen írni.
2016. dec. 9. 22:55
4/15 anonim válasza:
Mert mint lányoknál is sokan, a nagyjuk csak minnél többet akar dugni minél több lánnyal. És amit/akiket leírtál valószinüleg te is tudod hogy könnyen kaphatóak. Míg te meg a hozzád hasonlóak valószinűleg időigényesebbek vagytok és rendes kapcsolatot akartom, nem csak szexet. Én titeket preferállak, a mű nőktöl herotom van. F/23
2016. dec. 9. 23:00
5/15 anonim válasza:
Had ne ott mutatkozzon meg az inteligencia,hogy tud-e helyesen írni ezen az oldalon,mindenkivel megesik,hogy elír egy-két szót és akkor mivan?
Nem tudsz mibe belekötni és meglátsz egy helyesírási hibát egyből esel neki..
A kérdésre válaszolva
Igazad van,egyre kevesebb fiúnak jönnek be az ilyen lányok mint te,én a vesémet adnám egy normális lányért de nincs senki a közelemben,szóval csak nézek ki a fejemből és várom a csodát mert semmit sem tudok tenni kb.
Ne add fel,biztos lesz valaki akinek ez tetszik :)
16/F
2016. dec. 9. 23:01
6/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a SEGÍTŐKÉSZ válaszokat!
2016. dec. 9. 23:03
7/15 anonim válasza:
hát ha olyan vagy ahogy leirod és nem vagy ronda sem akkor az ilyen lányokat keresem és próbálom észrevenni a tömegben is... taszít a smink taszít ha valaki buta mint a föld és nem érdekel mekkora a melle a lánynak abszolút nem releváns... akiknek ez jön be az nem férfi csak kis pots... egyik sem udvarias egyik sem tiszteli a párját egyik sem küzd és szeret csak alkalmi kell nekik...kerüld az ilyeneket... 17/F
2016. dec. 9. 23:05
8/15 bit123bit válasza:
Mi abban a jó ha valaki mellre vagy seggre megy??? Sosem értettem meg. Mindenki szinte az ismerőseim közül azt a lányt tartja szépnek akinek van melle, és segge. Én pedig soha nem azt néztem, sőt nem is vettem észre. Szerintem még mindig azok a lányok a rendesek akik nem foglalkoznak azzal hogy mások mit gondolnak róla, és akik nem raknak 6 tonna sminket magukra, akik nem rakják ki a mellüket, és a seggüket. Én undorodom az ilyen sminkes mell kirakós lányoktól. 18/F
2016. dec. 9. 23:26
9/15 anonim válasza:
Sajnos ma már ilyen a világ. :(
2016. dec. 9. 23:31
10/15 anonim válasza:
Amúgy én sosem értettem ,hogy a 13-25 év közöttiek minek jönnek a "mai világ"-gal ,ha a középkorba még nem is éltek...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!