Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A mai fiúk nagy többségének...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai fiúk nagy többségének miért nem jönnek be az ilyen lanyok? :/

Figyelt kérdés

Mint minden lánynak persze nekem is megvan a kis magánéletem,vagyis hogy milyen vagyok egy baráti körben.Emellett segítek otthon hozzátenném rengeteget,tudok főzni,jól tanulok,inteligens,tisztelettudó,ragaszkodó típus vagyok.

Azt veszem észre hogy a mai fiúk többségének csak az számít hogy egy lánynak nagy mellei legyenek,legyen 3cm vastag rúzs a száján,de az a csaj olyan sík mint a föld de ez már nem számít ám.

Miért van ez??!!(tisztelet a kivételnek)

2016. dec. 9. 22:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
64%

"Mint minden lánynak persze nekem is megvan a kis magánéletem,vagyis hogy milyen vagyok egy baráti körben.Emellett segítek otthon hozzátenném rengeteget,tudok főzni,jól tanulok,inteligens,tisztelettudó,ragaszkodó típus vagyok.

Azt veszem észre hogy a mai fiúk többségének csak az számít hogy egy lánynak nagy mellei legyenek,legyen 3cm vastag rúzs a száján,de az a csaj olyan sík mint a föld de ez már nem számít ám.

"

Ez egy vicc.

Amire nem áll fel ,arra nem áll. Ha sokan utasítottak el...Ne különböző fórumokra járkálj fel ,mert ezzel a büdös életbe semmit sem fogsz elérni párkapcsolat terén. Csak azt ,hogy a fiúk nagy többsége egy begyöpösödött,idegesítő,sipákoló proli luvnyának fognak tartani.

És ez minden lányra vonatkozik.

Csak ,hogy a hasonlattal éljek:

Ha a kanapén ülsz és nem emeled fel a hájas $eggedet + nem mész el az autóhoz....Ne várd ,hogy az autó tolasson be a nappaliba...

Ui.:

Egyébként nem értem ,hogy egy begyöpösödött,naiv rüfkének mégis miért adtam tanácsot ,de becsüld meg ,mert tuti ez volt az utolsó ilyen hozzászólásom. Az kib🅰szottul biztos.

2016. dec. 10. 00:48
 12/15 anonim ***** válasza:
74%
A tisztelet a kivételnek szöveget remélem azokra a lányokra értetted akiknek igen is rajta van az a 3 cm rúzs a szájukon és intelligensek. Mert te nem tűnsz annak, mert a saját sikertelenségedért okolod azokat a lányokat akik szebbek nálad, de nem is ismered őket. Semmit nem tudsz róluk és mégis elítéled őket, szerintem ez buta dolog volt tőled. Tanulj meg elfogadni másokat, és akkor talán téged is észtevesznek ha már nem sugárzik rólad a rosszindulat...
2016. dec. 10. 08:32
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Én hányok az agyonsminkelt "nők"től. Meg az agyhalottaktól.

Ritkán találkozok értelmes lánnyal. :(

Főzni meg én is tudok. ;)

2016. dec. 10. 10:21
 14/15 anonim ***** válasza:

Ebben a kérdésben csak a pozitív tulajdonságaidat emelted ki. Ez még természetesen nem feltétlen jelenti, hogy nincs is önkritikád, de azért gondolkodj el, nem-e mégis benned van a hiba. Sőt, a korodat sem írtad. Valaki korábban is olyan szerencsés, hogy talál párt, valaki csak később, legyél türelemmel, biztos nem fogsz örökké egyedül maradni.

Az általad említett réteg túlnyomó része pedig tapasztalataim szerint valóban nem észlény, de olyan barátnőm is akad, akinek a külseje alapján azt hinnéd ugyanolyan plázaizé, mint a többi, de mint agyilag, mint lelkileg sokkal többet ér, mint az emberek többsége. Próbáld meg leküzdeni az előítéleteidet, a magad dolgát könnyítenéd meg. Nem tudom a többi emberhez hogyan viszonyulsz, de ha utálkozol, azt a környezeted is megérzi, beleértve a fiúkat, talán ezért is kerülnek.

18/l

2016. dec. 10. 12:13
 15/15 anonim ***** válasza:

pont az ilyen lányokat keresem mint te...:(

De sose jön össze :/

2016. dec. 19. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!