Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk, szerintetek mi tesz...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, szerintetek mi tesz külsőre 10/10-essé egy lányt? Milyen belső tulajdonság fog meg bennük?

Figyelt kérdés
2022. jan. 31. 18:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Gyakorlatilag most akkor az ideálomat kellene összefoglalnom, igaz?

Külsőleg nekem általában a hosszú, barna hajú, kicsit kislányos arcú, kisebb termetű lányok tetszenek, de persze egyik tulajdonság sincs kőbe vésve. Volt már rá példa, hogy olyan lány tetszett meg nekem, aki nem felelt meg ezeknek a szempontoknak.

Testalkatra az sem baj, ha kicsit teltebb az illető.

Öltözködésileg szeretem a kicsit lazább, vagányabb stílusú lányokat, és azt, ha nem akarnak mindig nagyon erőltetetten nőiesen öltözni. A kicsit uniszexebb öltözködés szerintem kölcsönöz nekik egyfajta természetességet, közvetlenséget és ez számomra sokkal szimpatikusabb, mint amikor valaki úgy néz ki, mintha rögtön egy divatlapból lépett volna elő.

Belsőleg szintén szeretem, ha a lánynak van egy kicsit fiúsabb oldala, és hozzám hasonlóan szereti mondjuk a rockzenét, vagy mondjuk nem csak romantikus-csöpögős filmekre lehet vele elmenni moziba.

Fontos, hogy ne legyen szélsőségesen se intro, -se pedig extrovertált, hanem valahol a kettő között próbálja megtalálni az egyensúlyt.

Valamint nekem nagyon bejönnek a bújós, kicsit anyáskodó, gondoskodó típusú, melegszívű lányok, pláne ha mellé mosolygósak és pozitív kisugárzásúak is 🙂

2022. febr. 2. 21:28
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Lehetetlen leírni. Ismerek egy lányt, aki az én kívánalmaimból mindet teljesíti. De tényleg, ha lenne egy checklist, akkor minden tétel mögött pipa lenne. Az a baj, hogy ennek ellenére, valamilyen megfoghatatlan okból nem tetszik. Más lány, pedig aki nem szerepelne jól azon a képzeletbeli listán nagyon bejön. Nem lehet pontokba szedni, a komplett csomagot kell nézni.
2022. febr. 3. 22:28
 13/15 TENGEERPICI ***** válasza:
100%
Minden lány, más. Nincs olyan, hogy 10 / 10 -es! Ugyan úgy a fiúknál sincs 10 / 10 -es! Van olyan aki többnek is tettszik, és van olyan aki más mint a tröbbi. Mindég az a legjobb aki szimpatikus a másiknak. A szerelem az egy hang, az összes többi csak illúzió! TENGERPICI 2022.02.04.
2022. febr. 4. 11:49
 14/15 anonim válasza:

Szerintem, ha nem egyéjszakás kapcsolatra vágysz, akkor a belbecs sokkal fontosabb mint a külcsin.

A 10/10-es lányok tisztában vannak a vonzerejüknek, ezért általában a tulajdonságaik nem különösebben kedvezőek, hiszen minden ujjukra akad egy botkormányos (nem jut vér az agyába a látványtól) pasi, míg az "alacsonyabb kategoriás" lányok a személyiségükkel kell, hogy pótolják a vonzerejüket.

Ja, és mindig akad újabb, tökéletesebb, fiatalabb 10/10-es lány az ezt preferálóknak.

2022. febr. 5. 07:24
 15/15 eakos1 válasza:
Ahány ember annyi ízlés így annyi válasz is lesz. Ezért nem érdemes ilyen általános kérdést feltenni.
2022. febr. 6. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!