Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, szerintetek mi tesz külsőre 10/10-essé egy lányt? Milyen belső tulajdonság fog meg bennük?
Gyakorlatilag most akkor az ideálomat kellene összefoglalnom, igaz?
Külsőleg nekem általában a hosszú, barna hajú, kicsit kislányos arcú, kisebb termetű lányok tetszenek, de persze egyik tulajdonság sincs kőbe vésve. Volt már rá példa, hogy olyan lány tetszett meg nekem, aki nem felelt meg ezeknek a szempontoknak.
Testalkatra az sem baj, ha kicsit teltebb az illető.
Öltözködésileg szeretem a kicsit lazább, vagányabb stílusú lányokat, és azt, ha nem akarnak mindig nagyon erőltetetten nőiesen öltözni. A kicsit uniszexebb öltözködés szerintem kölcsönöz nekik egyfajta természetességet, közvetlenséget és ez számomra sokkal szimpatikusabb, mint amikor valaki úgy néz ki, mintha rögtön egy divatlapból lépett volna elő.
Belsőleg szintén szeretem, ha a lánynak van egy kicsit fiúsabb oldala, és hozzám hasonlóan szereti mondjuk a rockzenét, vagy mondjuk nem csak romantikus-csöpögős filmekre lehet vele elmenni moziba.
Fontos, hogy ne legyen szélsőségesen se intro, -se pedig extrovertált, hanem valahol a kettő között próbálja megtalálni az egyensúlyt.
Valamint nekem nagyon bejönnek a bújós, kicsit anyáskodó, gondoskodó típusú, melegszívű lányok, pláne ha mellé mosolygósak és pozitív kisugárzásúak is 🙂
Szerintem, ha nem egyéjszakás kapcsolatra vágysz, akkor a belbecs sokkal fontosabb mint a külcsin.
A 10/10-es lányok tisztában vannak a vonzerejüknek, ezért általában a tulajdonságaik nem különösebben kedvezőek, hiszen minden ujjukra akad egy botkormányos (nem jut vér az agyába a látványtól) pasi, míg az "alacsonyabb kategoriás" lányok a személyiségükkel kell, hogy pótolják a vonzerejüket.
Ja, és mindig akad újabb, tökéletesebb, fiatalabb 10/10-es lány az ezt preferálóknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!