Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, szerintetek mi tesz külsőre 10/10-essé egy lányt? Milyen belső tulajdonság fog meg bennük?
Mivel sportolok, így az én ideálomnak is sportos alakja van, formás popsi, feszes comb, kis váll és hát is lehet, bár ez részlet kérdése. Fontos, hogy legyen ápolt, de ne legyen rajta 5kg vakolat, egy igényes smink és kész. Haj meg szem színe full mindegy, magasság is, oké ne legyen 120 meg 2 méteres se. Mell az hidegen hagy olyan értelemben, hogy legjobban a kicsiket szeretem, de átlagos méretű vagy akár szilikon is lehet, viszont a nagy kannák nagyon nem jönnek be. Ezen kívül valami fogjon meg a csajban. Ezt nehéz szavakkal leírni, de meglátod és egyből megfog benne valami, a kisugárzása, ahogy mozog, egy apró mosoly.
Fontos a humor is, ne egy fapicsa legyen, lehessen vele hülyéskedni és kis csibészség se árt.
Hat belsőre nekem nagyon magabiztos, energikus, egész nap beszélni tudó lányok egyszerűen elolvasztanak.😂 Fontos viszont hogy kedves es aranyszívű legyen, szóval a ribik nalam se járnak sikerrel. Külsővel meg ugy vagyok, hogy hosszú hajakat imadom, és igazából ez pont egy olyan dolog amit valamennyire testre szabható mindenkinek, amugy nagyon nem tudom megmondani. Az biztos h öltözködés nagyon sokat számít. És alacsonyabb csajok előnyben, mert sajna nem vagyok túlságosan magas.
De összességében szerintem mindenkinek más, és csomószor apró hülyeségek fogják meg az embert a másikban.
Na nézzük.
Haj: A hossza nem érdekel annyira (a nagyon rövid, fiúsat nem szeretem, de ennyi). A szőke egy fokkal jobban tetszik mint a barna/fekete, de nyilván nem a világ vége, ha más a haja színe.
Arc: A több tonna vakolatot nem szeretem, de ha mértékkel sminkel, akkor nem zavar (a lényeg, hogy ne torzítsa nagyon az eredeti arcot).
Mellek: A B-D méretek jönnek be a legjobban. A D-nél nagyobbak nem jönnek be.
Derék: Igazából ne palánk, hanem homokóra legyen.
Fenék: Ne legyen se lapos se, se túl nagy.
Combok: Ugyanaz mint a fenék: ne legyen se túl vékony, se túl vaskos.
Testalkat: A vékony lányok jönnek be.
Magasság: Az ideál a 170 - én magasságom. Nyilván ha valamivel magasabb nálam, az nem tragédia.
Ez lenne a 10/10, de az élet nem a tökéletességről szól, szóval nyilván nem kell pont ilyen legyen a kiszemelt.
Nekem egy dolog számít, vagyis kettő.
Fontos, hogy széparcú legyen és gyönyörű szép haja. Semmi más testrész nem számít, lehet akármennyire "lapos" is, ha széparcú, akkor viszi a prímet.
Másodsorban, pedig ha gondoskodó. Ez alatt nem azt értem, hogy kiszolgál mint egy cseléd, hanem érzem, hogy fontos vagyok neki.
Ez a kettő.
Talán még előny, ha nem buta.
18f,sajat vélemény
5:47 nekem is pattanásos arcom volt, ahogy te írod "durván pattanásos". Menj el bőrgyógyászhoz és tud neked segíteni. Gondolom sok féle kozmetikai cuccost kiprobáltál de 0 sikerrel. Ismerős.
Nekem csak bőrgyógyász segített. Ha bármi kérdésed van ezzel, írj privátban, mert szívesen válaszolok minden kérdésedre, gondold azt akármilyen buta kérdésnek is.
Tudom milyen xar pattanásosnak lenni.. 21:01es voltam
+1 dolog ami eszembe jutott.
Ne az internet népének véleményére adj, feltétlenül. Mindenkinek más tetszik egy lányban és nem mellesleg, vannak olyanok, akiknek pont az tetszik, ha valaki pattanásos. Sablon duma, de a szépség relatív. Te is biztos láttál már kövér fiút vagy kövér lányt egy vékony/"fullos" párral.
És a kérdésben, ahogy írtad, külsőben mi tesz 10/10essé egy lányt.
Szerintem ez nem olyan dolog ami szétbontható, hogy külső 10/10, belső 10/10. Hanem van egy egész kép, ami a külső és a belső átlaga.
Ismersz te is olyat, aki belül rohad, de kívülre mást mutat. Külsőre ugyanez. És akkor máris nem 10/10 az az ember.
De ha mondjuk valaki 6/10 külső DE 8/10 belső az már nem is olyan rossz, ugye? 7/10es emberkével te is ellennél.
Egyébként ez a 10/10ezés is butaság, kisgyerekek csinálják. Szemléltetésnek jó, meg viszonyításnak, de komoly alapnak nem lehet gondolni.
Írtam ami jött, nem tudom mennyire követhető:D Ha kérdésed akad, prívátban megválaszolom.
07:07-es voltam.
A stílus. 7/10-ig el lehet jutni külsőségekkel, fentebb jól leírták a lényeget.
Én is a sportos testalaktú lányokat szeretem. Ez azt jelenti, látszódik a testén, hogy mozog. Nem kell, hogy izompacsirta legyen, sőt, viszont ha jelzésértékkel, halványan előtűnik az izom tónusa az tetszik.
Először az arcot nézem meg. A pattanásokon könnyű túltenni magam, az úgyis elmúlik, én szeretem ha van egy kis játékosság az arcban, nem is tudom ezt hogy leírni, apró élek, törésvonalak, vagy nem is tudom minek hívjam.
Ha valakinek szép az arca akkor kezd el járni a szemem. Mellekből én is a kisebb/közepes mellet szeretem, a test tövvi része pedig, mint fent írtam, főleg a tónusos izmoktól legyen formás.
Ha mindez megvan, akkor sem garancia a sikerre. Sok olyan lány van, akiről tudom, hogy szép, látom, tetszik, de valójában hidegen hagy.
Sokkal fontosabb a stílus. Ahogy öltözködik, az legyen összhangban a kinézével, és jellemével, sokszor egy egyszerű, de hozzállő póló és nadrág is nagyon vonzóvá tud tenni egy lányt. Egy kivilanó boka, egy archoz illő frizura. Mindenkinél egyedi.
Ami igazán fontos az a viselkedése, ahogy megszólal.
Szóval számomra az összhatás számít, és leginkább olyan lányokért vagyok oda, akiket, kielemezve lehet nem is a legszebbnek, legjobbnak titulálnék, de valójában nem elemzünk senkit, ha jó a "csomag", a részletek elhalványulnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!