Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nem tudom mit csináljak. Mi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mit csináljak. Mi tegyek?

Figyelt kérdés

Barátom már egy jó ideje nem szeret szerelemből, ami fáj nekem, szeptember elején kezdtem el észlelni, hogy már nincs felőle szerelem, se csók ölelés vagy bármi ilyesmi. Most úgy vagyunk hogy csak barátok vagyunk, de ez így nehéz nekem. Néha úgy érzem hogy ezen át léptem, de aztán meg látok egy régi közös képet, és úgy érzem össze törik a szívem, és rám jön a sírás. Aztán a szex hiányzik, de így nem akarom hogy nincs felőle szerelem, én még mindig szeretem őt, én szoktam neki puszit adni, meg ölelni, de csak ennyi. Nem tudom mi legyen tanácstalan vagyok, nehéz így lenni hogy közben osztálytársak vagyunk és nap mint nap látjuk egymást. Én vele szeretném leélni az életemet, nem tudok mást elképzelni, ő az első szerelmem. Vele 2 és fél évet voltam együtt. Szexet csak vele akarok, nem fogadnék el másik embert, mielőtt még valaki rám pályázna.

19 éves lány vagyok

2022. jan. 23. 23:51
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
Ez igy mar megint nem all ossze.Akkor nem erdekelne annyira hogy mas sraccal is lefekudj ha mar ezert nem volt buntudatod.
2022. jan. 25. 15:39
 32/39 A kérdező kommentje:

Nem akarok mást magam mellett

Az nekem nem fér bele, hogy másik sráccal legyek

2022. jan. 25. 15:40
 33/39 anonim ***** válasza:

16...17 évesen még csak néhány lánnyal találkozott.

17 évesen csak néhány lány fordult meg az életében.

- Te ott voltál, és könnyen adtad magad.. Mikor még senkije sem volt.

- Most hogy már 19 lett, elkezdett gondolkodni az életen.

- "Vajon - a továbbiakban hogyan tovább ?"

- "Tényleg "vele" szeretném leélni az életem, vagy adjak magamnak további lehetőséget, esélyt, hogy megtaláljam az igazit?"

- Valszeg átfutott az agyán(a2évalatt),hogy veled más lesz.Vagy hogy mással jobb lesz

- 19 évesen nem akarnak a srácok lehorgonyozni. A lányok igen.

- Idősebb pasit kéne keresned ;)

- Ez a hajó elúszott !

2022. jan. 25. 20:23
 34/39 A kérdező kommentje:

Előttem csak egy lánnyal volt, nem járt mással

Nem akarok idősebb pasit

Én vagyok idősebb nála kb 15 nappal

2022. jan. 25. 23:18
 35/39 anonim ***** válasza:
34 el kéne engedned. Ő már másra vágyik.
2022. jan. 25. 23:25
 36/39 A kérdező kommentje:
De nem tudom
2022. jan. 26. 06:59
 37/39 anonim ***** válasza:

☑️ Igen,pont ezért mondja a biblia,hogy kössetek házasságot/frigyet testi érintkezés előtt.

☑️ Mert az első ember akivel lefekszel,ezt fogja kelteni benned. Ezt érezteti veled.

☑️ És az eskü összetartana. Pont az ilyen (ESLŐ szerelem)szétválását akadályozná meg.

☑️ És pont az ilyen gyötrelmes érzések elkerülhetőek lehetnének.

❌ Az a helyzet,hogy az"X"pasik váltás után,már nem lesz ekkora kötődésed.Egyik iránt sem.

❌ Az ember egyetlen egy párra teremtődött. És egyetlen egy ember iránt fogja ezt érezni. (az első iránt)

❌ A 10. után már nem lesz ekkora kötődés.. A házasság sem lesz olyan mintha az elsővel lenne.

2022. jan. 26. 07:45
 38/39 anonim válasza:
Próbáld meg neki ezt elmondani
2022. jan. 26. 10:36
 39/39 anonim ***** válasza:

kipróbált, tovább lépett - ez van.

A srácokra ez jellemző...

Csak arra kellettél , hogy gyakorlatot szerezzen az ágyban.

2022. febr. 12. 20:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!