Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit csináljak. Mi tegyek?
Barátom már egy jó ideje nem szeret szerelemből, ami fáj nekem, szeptember elején kezdtem el észlelni, hogy már nincs felőle szerelem, se csók ölelés vagy bármi ilyesmi. Most úgy vagyunk hogy csak barátok vagyunk, de ez így nehéz nekem. Néha úgy érzem hogy ezen át léptem, de aztán meg látok egy régi közös képet, és úgy érzem össze törik a szívem, és rám jön a sírás. Aztán a szex hiányzik, de így nem akarom hogy nincs felőle szerelem, én még mindig szeretem őt, én szoktam neki puszit adni, meg ölelni, de csak ennyi. Nem tudom mi legyen tanácstalan vagyok, nehéz így lenni hogy közben osztálytársak vagyunk és nap mint nap látjuk egymást. Én vele szeretném leélni az életemet, nem tudok mást elképzelni, ő az első szerelmem. Vele 2 és fél évet voltam együtt. Szexet csak vele akarok, nem fogadnék el másik embert, mielőtt még valaki rám pályázna.
19 éves lány vagyok
Csak egy lánnyal volt előttem
Ő is 19 éves mint én
És mikor megismertük egymást suliba, ő mondta nekem aztán idővel hogy tetszem neki
És barátom mondta hogy szeret, és szeret velem hülyéskedni
#11 nem fogom megverni
Miért verjem meg?
16# Jól írja.Naív voltál gondoltad hogy ez olyan mint a filmekben hogy happy end es boldogan elunk mig meg nem halunk.Butus voltal nem gondoltad vegig a dolgokat es elbasztad most meg varod hogy a valaszolok 2 perc alatt megoldjak a problemaidat ugy hogy neked meg jo is legyen.
Lehet hogy te tenyleg nagyon szerelmes vagy és neked ez számít de ő nem az és erre is gondolnod kellett volna miutan mondta hogy o mar egy lannyal lefekudt.Azt mondta szeret veled hulyeskedni ez nem egyenlo az "örökre együtt leszünk"-kel.Meg tortent lefekudtetek vissza mar nem csinalhatod max meggyonod de ha tovabbra is erolteted nala ezt a dolgot akkor csak azt ered el hogy majd kesobb megcsal vagy letilt/ignoral.
Azt mondják nekem mások hogy adjak neki időd hogy megtudja hogy mit akar ő majd
Csak ez így nehéz nekem, szeretek vele én is hülyéskedni, együtt játszani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!