Tudom, hogy mindenkinek más az ízlése, de kávéhoz milyen arányba tegyek cukrot vagy mézet meg tejet? Mert mindig elrontom az ízesítést, vagy túl édes vagy íztelen lesz, vagy híg mint az állat. Hogyan csináljam? Tippek?
Figyelt kérdés
2021. aug. 12. 15:58
1/6 anonim válasza:
Nekem hosszú kávé cukor nélkül, 125 ml tejjel.
Nem vagyok ennyire flancos, ennyi tej fér a pohárba.
Az meg, hogy neked hogy ízlik, senki nem tudja, látod, még te sem!
Próbálgatni kell.
2/6 anonim válasza:
Csináld egy darabig cukorral és tejjel, azt könnyeb mérni, mint a mézet. De figyelj oda, hogy a cukor mindig teljesen feloldódjon, mielőtt megkóstolod.
Kezdetben teszel bele adott mennyiségű tejet és mondjuk 2 kávéskanál cukrot, jól elkeverd, ha feloldódot megiszod. Felírod, hogy sok/kevés volt a cukor, és ugyanez a tejre. Legközelebb korrigálsz, azt is felírod stb. Így előbb-utóbb meglesz a megfelelő kombináció. Utána próbáld meg mézzel is.
3/6 anonim válasza:
Én csak tejjel iszom, nem kell sok, kb 1 deci jó sok kávéhoz
4/6 anonim válasza:
Üresen kell inni, akkor nincs kérdés :)
5/6 anonim válasza:
Mellőzd a cukrot, tejet meg olyat tegyél bele, ami természetes tehéntej és van benne kazein, ami kicsapja a sok csersavat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!