Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alternatívabb lányoknak (punk,metalhead,goth,stb...) tényleg inkább a hosszú/színes/rasztás hajú pasik jönnek be?
Általánosítás.
Én metalhead vagyok, és a barátom meg egy full átlagos 185 cm magas, szőke, kékes-szürke szemű pali😌
Nem tudnám magamat egy totál konszolidált ember mellett elképzelni és lehet neki és kényelmetlen lenne az én extremitásom a mindennapokban.
Azt meg nem akarnám, hogy miatta én is szolidabb legyek, meg, hogy vissza fogjon a vizuális önkifejezés terén.
Másrészt alapból a hosszú hajú szakállas bajszos srácok jönnek be és ez kb amióta az eszemet tudom így volt.
Mivel számomra pl a zenei oldala a dolognak baromi fontos és aktívan élem az egészet (sokat járok koncertekre és a napom nagy részét végig kiséri valamilyen muzsika-főleg raw black metal meg post punk, gothic rock-) ezért nem tudnám elképzelni azt sem, hogy teljesen más zenei izlésű emberrel legyek párkapcsolatban, mivel fontos nekem pl a közösen való koncertre járás, meg a közös zenehallgatás.
Mivel többnyire a darker körökben mozgok, meg ilyen helyekre jàrok főleg, alapból érdekesebb külsejű emberekbe futok bele és óhatatlan, hogy olyannal sodorjon össze az élet aki nem egy szürke egér.
Köszönöm a válaszokat!
#4 hol vannak ilyen helyek? csak kíváncsiságból kérdem :)
Nekem nagyon nem jön be a raszta... Egy metált hallgató lány 25/l
Inkabb a sima hosszú hajú férfiak....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!