Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ha szerelmet...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha szerelmet vallanak de az illeto nem tetszik?

Figyelt kérdés
Par ora mulva szerelmet fognak nekem vallani de nem tetszik az illeto az osztalytarsam meg kb 2 evig majdnem minden nap latnom kell de csak nemreg jott hozzank az osztalyba. Eleg csendes vagyok ezert par szonal tobbet nem is valtottunk de egyszer csak ram irt. Nagyon kedves volt folyton sziveket kuldott de azert megkerdezte hogy nem baj-e. Kedvesnek, cukinak, szepnek hivott de szerintem nekem nem tetszik. Azert irom hogy szerintem mert en meg sosem voltam szerelmes (csak fictional characterekbe igen erzelmi nulla vagyok.) A beszelgetesunkbol tisztan lejott az hogy holnap szerelmet vall nekem es az is hogy meg csokit is vesz nekem. Mit csinaljak nemtudok rola semmit meg csak 7. Es Vagyok szerintem meg nem kene nekem parkapcsolat de nagyon kedves es udvarias. Lehet ha jobban ismernem beleszeretnek de most teljesen tanacstalan vagyok Mit mondjak ha azt mondja tetszel nekem? Nem akarom megbanti es azt se akarom hogy kinos viszonyunk legyen. Vagy jarjak vele es talan megszeretem. Kerlek valaki tapasztaltabb segitsen (bocsanat az irasomert de mar csak par oram van es siettem)

2022. jan. 9. 20:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

10-es, én vagyok a 8-as.

Ez csak egyszer fordult velem elő, de a teljes dolgot nem sikerült érzékeltetnem.

Egyáltalán nem utálom a személyt, aki ezt tette velem. Nyílván meglehetnek a valós okai, amiket mondtál, de velem eljutott egy randiig is, ahol jól éreztük magunkat, és utána volt, hogy se kép, se hang.

Nem arról van szó, hogy itt most az én lelkemet egyentgesse, de ha nálam az a norma, hogy én mindenkivel empatikus vagyok és ezt neki is kamatostul megadtam, akkor én ezt valamennyire jogosan várom el a másiktól. Beszélgettem vele lelki nehézségeiről is, sok közös programunk volt, szóval ha már úgy érzi, hogy nemet mond az egészre (elsősorban baráti szándékaim voltak), akkor csak annyit vártam volna el, hogy mi történt, mit tettem, hogy tanuljak a magam hibájából és legközelebb arra jobban odafigyeljek.

Igazából ennyi volt az, ami miatt írtam, amit. Viszont köszönöm az írásodat, mert olyan gondolatolat is felébresztettél bennem, amikre eddig nem gondoltam, és hogy tiszteletteljes a stílusod.

2022. jan. 10. 18:45
 12/15 anonim ***** válasza:
91%

✅ Mielőtt szerelmet vallana, írd/mond meg neki , hogy ki tetszik neked.

✅ Utalgass arra, hogy nem "ő" benne gondolkodsz a jövőben.

✅ De ha nem jön be, és már szerelmet vall.. Hát akkor is mondhatod, hogy más tetszik.

2022. jan. 12. 09:32
 13/15 A kérdező kommentje:
Sziasztok a problémám már megoldodott rámirt a baraánomre hogy mondja el nekem hogy tetszek neki de a barátnom elmondta neki hogy nekem nem tetszik senki se aztan elhivta randira a barátnom is aztan miutan nem sikerült vissza ment az exéhez
2022. febr. 3. 22:23
 14/15 A kérdező kommentje:
(angolon van a billentyuzet erért van hogy csak néha irok ékezetet . Nagyon köszönök minden választ)❤️
2022. febr. 3. 22:24
 15/15 anonim válasza:
Hany évesek vagytok?:)
2022. febr. 8. 06:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!