Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha szerelmet vallanak de az illeto nem tetszik?
10-es, én vagyok a 8-as.
Ez csak egyszer fordult velem elő, de a teljes dolgot nem sikerült érzékeltetnem.
Egyáltalán nem utálom a személyt, aki ezt tette velem. Nyílván meglehetnek a valós okai, amiket mondtál, de velem eljutott egy randiig is, ahol jól éreztük magunkat, és utána volt, hogy se kép, se hang.
Nem arról van szó, hogy itt most az én lelkemet egyentgesse, de ha nálam az a norma, hogy én mindenkivel empatikus vagyok és ezt neki is kamatostul megadtam, akkor én ezt valamennyire jogosan várom el a másiktól. Beszélgettem vele lelki nehézségeiről is, sok közös programunk volt, szóval ha már úgy érzi, hogy nemet mond az egészre (elsősorban baráti szándékaim voltak), akkor csak annyit vártam volna el, hogy mi történt, mit tettem, hogy tanuljak a magam hibájából és legközelebb arra jobban odafigyeljek.
Igazából ennyi volt az, ami miatt írtam, amit. Viszont köszönöm az írásodat, mert olyan gondolatolat is felébresztettél bennem, amikre eddig nem gondoltam, és hogy tiszteletteljes a stílusod.
✅ Mielőtt szerelmet vallana, írd/mond meg neki , hogy ki tetszik neked.
✅ Utalgass arra, hogy nem "ő" benne gondolkodsz a jövőben.
✅ De ha nem jön be, és már szerelmet vall.. Hát akkor is mondhatod, hogy más tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!