Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Utálom mégis szeretem, ez...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utálom mégis szeretem, ez lehetséges?

Figyelt kérdés

Azt hiszem most élem meg életemben az első szerelemet. Van egy fiú, aki lassan 1 éve tetszik. 1 hónapja kezdtem érezni valami sokkal többet iránta és sokkolt az észrevétel. Kíváncsi voltam milyen érzés a szerelem viszont ez eléggé úgy tűnik, hogy viszonzatlan marad. Érdekes módon teljesen bele vagyok bolondulva állandóan rajta jár az eszem minden pillanatban és sajnos nagyon féltékeny is vagyok bármikor másik lánnyal beszél. Utálom magam emiatt, ráadásul akaratom ellenére befolyásolja a hangulatom. A mégrosszabb eset az hogy osztálytárs és egyébként egy nagyon jó lány haverja vagyok, azon kevesek egyike akivel sulin kívül is találkozik. Mondhatni legjobb lány haverja vagyok, olyan dolgokat is elmondott már amiket a 10 éve ismert haverjának sem mondott még, nekem akit csak 1-1,5 éve ismert meg bátran elmondta.

Viszont teljesen értelmetlen a helyzet, mivel rendesen utálom az ember. Ilyen rossz személyiséggel nem találkoztam még. Egyszerűen gyűlölöm. Nagyon sok rossz tulajdonsága van és feldűhít. Életemben nem rühelltem senkit, talán ő az első, mégis egyszerűen belé vagyok zuhanva. Semmi okom rá. De képtelen vagyok elfolytani az érzést és racionális választ adni magamnak, hogy ha ennyire nem szeretem, akkor miért vonzódom hozzá.

Tökéletes ellentétem a srác. Én ez a tipikus életvidám, mindig boldog, folyamatosan jár a szám lány vagyok, ő meg a tökéletesen a másik oldal. Irritálóan más. Viszont mégis van valami mély kapcsolat közöttünk ugyanis akármennyire is utálja egyikünk a másikat, valami mégis vonz egymáshoz.

Én elmondtam neki hogy tetszik. Amikor még csak tetszett. Mondta, hogy ő nem akar szerelmes lenni mivel 4 évig teljesen magával ragadták már ezek az érzelmek és nagyon rosszul élte meg őket. Volt is közöttünk nagyon rövid ideig apró szexuális kapcsolat, de én nem éreztem magam erkölcsösnek és kihasználva éreztem magam, ezért megegyeztünk, hogy szimpla barátok maradunk, ha ő nem érez semmit. Azóta erősödtek az érzelmeim, de ő úgy tudja, hogy én már nem szeretem.

A lényeg hogy borzasztóan utálom az embert annak ellenére hogy nagyon szeretem. Bármennyire is gyűlölöm a teljes személyét a viselkedését az életfelfogását egyszerűen szerelmes vagyok belé...

Volt már valakinek hasonló? Esetleg tudtok ötleteket adni, hogy mit kezdjek ezzel az érzéssel?

2022. jan. 4. 00:15
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Annak nincs értelme amit írsz, csak egy módon. Hogy utálni akarod valamiért - aminek millió oka lehet, pl. félsz hogy elutasít, csalódsz benne, hiányolni fogod a vágyat vagy amilyennek elképzeled őt, rettegsz a szerelemtől, kapcsolattól, blabla. Azt írod viszonzatlan marad úgy látod, tehát azzal számolsz hogy ő nem akar tőled semmit. Magyarul az utálathoz való vágy egy menekülés lehet attól, hogy "pozitív" érzelmek fűzzenek hozzá és a kikosarazás fájdalmától.

Azt írod már 1 éven át tetszett is előtte, akkor milyen utálatról van szó? Minden bántás nélkül, valami oknál fogva elképesztő zavar van a fejedben, de azt csak te tudod kibogozni miért.

2022. jan. 4. 01:46
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem volt egyszerű, de elolvastam, feldolgoztam. Férfi vagyok sajnos, így csak egyszerű megoldást tudok írni:

jöjjetek össze és csiszolódjatok kicsit egymáshoz!

2022. jan. 4. 01:53
 3/7 anonim ***** válasza:
Ez két teljesen egymásnak ellentmondó érzéshalmaz. Nehezen érthető sajnos, nem akarlak megbántani kérdező. Sok paradoxon van persze.
2022. jan. 4. 14:00
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább azért utálod mert tudod hogy nem feltétlen illene hozzád, de mégis szereted. Viszont ha úgy van szerintem beszélj vele mert simán van esélyed nála
2022. jan. 4. 16:17
 5/7 A kérdező kommentje:
Hihetetlen mennyi dolog változott azóta...annyi téveszmém volt vele kapcsolatban. Most 1 hónapja vagyunk együtt és ő a legszeretetteljesebb legkedvesebb ember, akit valaha ismertem, mindig meghallgat és minden problémát meg tudunk beszélni egyszerűen elképesztő. Szimpla véletlen, hogy így egymásra találtunk és a barátaim közül se gondolta senki, hogy összejön a dolog :D. Valószínűleg azért utáltam mert rossz volt belegondolni, hogy alig van esélyem nála és fusztrált az érzés csak nem adtam fel a dolgot és valahogy mégis összejött. Köszönöm a válaszokat!!
2022. ápr. 23. 12:48
 6/7 anonim ***** válasza:
Dejoo, nagyon örülök hogy sikerült!SOKÁIG!
2022. máj. 27. 18:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Na mizu azóta?
dec. 6. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!