Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » 2embert szeretek? Ez lehetseges?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2embert szeretek? Ez lehetseges?

Figyelt kérdés

Lassan 2eve egyutt vagxok baratommal nagyon szeretem.egyre jobban.imadom nagyon.imadom puszilgatni olelgetni.folyton vele lennek.ha ragondolok furat erzek.vagyis erzem hogy szeretem .szerelmes vagyok.

Elkezdtem talalkozgatni nyaron volt osztalytarsammal.10eve ismerem.nyaron szeretett de en csak baratkent tekintettem ra.viszont most mar erzem hogy szeretem.folyton vele lennek.olelkeznek vele smarolnek.nagyon szeretek vele smarolni.szivesen aludnek vele .kiprobalnam miyen.

Mert pasimmal atkarolva alszunk nagyon cuki ahogy puszilgat.

Na tehet mind kettot szeretem.de ez mi.ez hogy lehetseges?

2016. márc. 3. 00:20
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
18/L
2016. márc. 3. 00:21
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
van egy nagyon buta általánosított facebookos tinibölcsesség, de talán ide most illik. "Ha igazán szeretted volna az elsőt, nem szerettél volna bele a másodikba"
2016. márc. 3. 00:29
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha együtt vagy a pasiddal, akkor hogy szerethetsz vele smárolni? Már megcsaltad a csókig menően?
2016. márc. 3. 00:59
 4/13 A kérdező kommentje:
Igen csokkal megcsaltam.parszor smaroltam vele.arrol tudott is a baratom..
2016. márc. 3. 02:06
 5/13 anonim ***** válasza:
Egy hasonló szituációban vagyok, csak a fiú helyében.
2016. márc. 3. 12:02
 6/13 anonim ***** válasza:
7%
Úgy érzem most megengedett más férfitársam nevében felszólaljak. A barátod nevében üzenem: "Remélem többé nem találkozunk, P'csa!"
2016. márc. 3. 13:03
 7/13 A kérdező kommentje:
Boccs de baratom is csalt mar meg szal ne szidj igy lettunk kvittek...meg mer lennek prosti ha mast szeretek.arrol nem.tehetek
2016. márc. 3. 13:37
 8/13 anonim ***** válasza:
25%

Ki mondta,hogy prosti vagy?

Sikítok senki egy szóval se mondott ilyet nem prostinak hanem pi.csának hívtak.

2016. márc. 3. 14:31
 9/13 anonim ***** válasza:
58%

Értelmezd a szavakat tanulj meg értelmezni.

Nem mellesleg megérdemlitek egymás ha olyan hülyék vagytok,hogy csaljátok egymást te mást szeretsz miközben van barátod és a csávó tud róla,hogy már csókolóztál a másikkal tiszta fertő.!

2016. márc. 3. 14:34
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
De nem ertem. Ha olyan nagy a szerelem a baratoddal, akkor miert csaljatok egymast? Nem lenne jobb ha akkor mind a ketten osszejonnetek azzal, akit igazan szerettek?
2016. márc. 3. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!