Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagy a korkülönbség meg működhet ez?
Én 17 vagyok és a barátom pedig 30. Együtt vagyunk már 1 hónapja és annyira egy hullám hosszon vagyunk mint eddig soha senkivel. A szüleim nem tudnak erről mert el is tiltanának. Én kolis vagyok egy teljesen másik városban. Viszont mi ugyan abban a városban lakunk. Csak hétvégente tudunk találkozni sajnos amikor megyek vissza koliba.
Szerintetek nagyon nagy a korkülönbség?
Vagy ez működhet mint normális kapcsolat?
Volt valaki hasonló helyzetben?
Nekem 31evesen volt 17eves baratnom, ne fogalalkozz az irigyekkel
Mi is egy évig egyutt voltunk, de a tavolsag egyetem. Miatt szetszedett minket pedig nagy szerelem volt
Legyetek boldogok es buék💓
Igazad van : vidám, jólelkű.
Vannak még pasik akiknek ez igenis nagyon fontos.
A sok instalady meg lelketlen aranyásó, minden férfiben csak egy élő ATM et lát. És aszerint mosolyog, vagy próbál !!! lelki életet eljátszani.
Kerültem már ilyen helyzetbe 2x is amikor nagy volt a vonzalom köztem és egy több mint 10-15 évvel idősebb pasi között de egyszer sem komolyodott el mert nem tudtam volna a gyerekeim apjának elképzelni. Ott lett volna ez zavaró amikor én még csak 40 éves lennék és ő meg már közel 60. Lassabb életmódot folytató. Persze ha neked ez nem zavaró akkor szerintem működhet. Rengeteg előnye van ez tény. Sokkal érettebbek, sokszor értelmesebbek. Jobban kijövök a mai napig az idősebbekkel.
23L
szia figyi én is voltam kapcsolatba ahhol a másik fél idősebb volt
én 23 voltam ő meg 40
tudtuk nem lesz hosszú életü a kapcsolat
De ameddig tart addig csodálatos élményekbe lesz részetek
amit senki el nem vehet tőletek :)
A lényeg :
Nem kell foglalkozni azzal ki mit mond. Te élvezd amit érzel és addíg ameddig jó. Ha vége lesz fájni fog de az idő megoldja. És ez mindenkivel így van. Olyan nincs, hogy 18 évesen belezúgsz valakibe és leéled vele az életed, ma már nincs, vagyis mindeki megkapja az ilyen olyan pofonját. De ettől ma félni és nem életélvezőként totál besavanyodni hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!