Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menjek el vele?
Figyelt kérdés
2 hónapja megismertem egy fiút, azóta találkozgattunk és folyamatosan beszélünk. Elhívott szilveszterezni magával az egyik lány barátjához, és én igent mondtam. Csak a lánynak tetszik a fiú igy nem akarta hogy menjek vele, de megoldotta a fiú és veszekedett is vele(elküldte a beszélgetést) hogy mások vihetik a barátnőjüket, de ő nem. Nem vagyunk együtt amugy, de mondta hogy velem szeretné tölteni a szilvesztert, és mindenben támogat, szülinapomon is eljött hozzám felköszönteni úgy hogy még 3 hete ismertük egymást. Na de az a baj, hogy mondta nekem hogy készüljek fel, mert lehet lefekszik velem(nem így mondta, de ez jött le) és nem tudom hogy csak annyira kellek neki vagy feküdjek le vele. Nekem ez lenne az első alkalom, es kicsit izgulok hogy mi lesz, mert biztos figunk inni mindketten. Véleményeteket szeretném kérni, hogy ti mit csinálnátok a helyemben.2021. dec. 29. 11:09
2/6 anonim válasza:
Csak te tudhatod, hogy mennyire bízol meg benne. Ha jól szűrtem le akkor nem vagytok együtt?! Nem értem minek akarna akkor lefektetni téged+ még csak pár hónapja ismeritek egymást. Vigyázz vele. :)
5/6 anonim válasza:
Ez attól is függ hogy hány éves vagy. Én mondjuk simán elmennék, már csak azért is, mert ha tényleg rám mászna, adnék neki egy akkora büdös nagy pofont hogy elszédülne :D
De ez csak az én véleményem, úgyis te döntesz
6/6 anonim válasza:
Hát, ha még csók se volt, és bejelenti, hogy egy buliban le fog feküdni veled, az nekem fura. A többiek majd állnak körbe, vagy hogy? Még ha van külön szoba, akkor is nem túl megfelelő egy szüzesség elvesztésére ezek a körülmények. Először járjatok, fogja meg a kezed, legyen csók, aztán majd ha bíztok egymásban, meg ez eddig így működik, akkor lehet szó a szüzességedről. De azt meg valami önálló helyen kellene, nem egy buliban. 49f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!