Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Már nem szeret?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nem szeret?

Figyelt kérdés
Lassan 10 hónapja vagyunk együtt a baratommal. Én 18 ő 20 éves. Első kapcsolatunk mindkettőnknek. Nagyon bújós volt de kb 3 hete már nem nagyon búj hozzam és nem nagyon puszilgat. Rá szokott arra is hogy nincs kedve most szexelni. Nem értem.. beszéltem már vele, hogy van e valami baj? Nyugodtan elmondhatja mert megtudjuk beszélni. stb. De mindig az a válasz, hogy nincs semmi baj és sajnálja hogy így érzek hogy már nem szeret mert szeret. Tudom hülyeség most ezt kiírni, de bántja a szivem kicsit és kíváncsi vagyok a véleményekre! :)

2021. dec. 22. 21:16
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Lehet valami baja van tényleg, csak nem akar beszélni róla...
2021. dec. 22. 21:56
 2/3 anonim ***** válasza:
78%
Lehetséges, hogy kihúnyt a láng.:(
2021. dec. 22. 23:17
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy csak lelkileg nyomasztja valami és nem akar vagy nem mer beszélni róla. Nem feltétlenül törvényszerű, hogy veled van problémája. Az sem biztos, hogy nem szeret... Egyszerűen csak megviselheti valamilyen más probléma. A legfontosabb az őszinteség. Próbáld vele megbeszélni :) mindig közelítsd meg más és más módon őt, hátha elmondja azt, ami bántja.
2021. dec. 24. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!