Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan derítsem ki hogy szeret e ha nem beszélünk?
Figyelt kérdés
Van egy srác aki tetszik, de nem beszélgetünk csak van hogy egymásra nézünk véletlen, vagy valami olyat látok hogy ő néz rám, vagy (tudom nevetséges, de megtörtént) amikor német órán (többször) is mondjuk úgy hogy szóba kerülök (van egy játék) és az én "nevem" mondja.
Köszi a segítséget :)
2021. nov. 2. 22:45
1/7 anonim válasza:
Könnyen kiderítheted ha odamész hozzá és beszélgetést kezdeményezel amikor egyedül van. Próbáld elérni hogy beszéljetek és ha élvezi a társaságod akkor lehet belőle valami.:)
2/7 anonim válasza:
Ha még csak nem is beszéltek miért szeretne? Max tetszel neki
3/7 anonim válasza:
Barátokon keresztül nem tudod megkérdezni?
5/7 anonim válasza:
Néma gyereknek anyja sem érti a szavát. Te néma vagy vele szemben. Beszélgetés nélkül semmire sem mentek.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki válaszát csak én próbáltam akár telefonon keresztül is beszélni, de meg se nézte az üzit. Már 2 éve "ismerjük" egymást de ő se jött ide hozzám, de majd megpróbálok beszélni vele. Köszi mindenkinek!
2021. nov. 16. 07:07
7/7 anonim válasza:
Ha még az üzenetedet sem nézi meg, akkor nem valószínű, hogy szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!