Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ha egy lánynak a szülei...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lánynak a szülei tiltanak egymástól, és egy "pár" voltunk fél évig, de titokban beszélünk még mindig, igaz ritkábban, de még mindig beszélünk, akkor annak örülnom kellene?

Figyelt kérdés
Valahogy állandóan azon görcsölök, hogy vajon mit csinál, stb. és idegeskedek, hogy vajon mást választott-e azóta. De mindig arra gondolok, hogy ennyi idő után is nekem ír, így lehet, hogy még fontos vagyok neki. Előtte aki le akart koptatni, az csak szimplán nem írt vissza.
2021. aug. 9. 16:07
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Abban sem lehet az ember 100% biztos, ha mindennap írna.

Tini korban a párkapcsolatok igen ritkán érik meg a hosszú időt.

Közben is sokat változik az ember fizikálisan, szellemileg, érzelmi töltésben, igényekben is.

Tegnap még lángoló szerelemnek hitted, néhány hónap múlva arra ébredsz, hogy elmúlt.

2021. aug. 9. 16:13
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

1-es vagyok. Nem tudom, miért tilt. Azt sem, hány éves vagy, a kislány hány éves.

Valami oka csak van, hogy nem nézik jó szemmel a szüleid,

hogy tartós kapcsolata legyen a kislányuknak. Vajon mit vétettél,

mi hibádzik?

Általában nem tesz jót a kapcsolatnak, ha nem találkoztok. Hiányoznak a közös élmények, egy idő múlva hígulnak a témák. Közben a másikat új ismeretségek, új impulzusok érhetik.

Ahogy Téged is.

2021. aug. 9. 16:16
 3/9 A kérdező kommentje:

A szülők nem akarták belátni, hogy a lányuk felnőtt és érdeklődik a fiúk iránt. Amúgy egy nagyon visszahúzódó és szégyenlős lány.

De a szülők támogatása nélkül nincs suli, mert fizetős. Így valószínűleg ez is az indok, mert ha lebukik, úszik a karrierje. Az anyja bemutatta már, hogy képes lenne erre. Nagyon szeretnék, hogy a tanulással foglalkozzon. Amúgy rajtakapták ahogy beszélünk és hát.. nem csak beszéltünk videóhívásban akkor mikor az anyja ranyitott.

2021. aug. 9. 16:22
 4/9 anonim ***** válasza:
50%
Hány évesek vagytok?
2021. aug. 9. 16:24
 5/9 A kérdező kommentje:
19
2021. aug. 9. 16:55
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
A lánynak ki kéne állnia magáért, mert felnőtt. Azt csinál, amit akar és azzal találkozik, akivel akar. Ha képtelen kiállni magáért, akkor nem való neki párkapcsolat sem.
2021. aug. 9. 16:57
 7/9 A kérdező kommentje:
Próbálta, de az anyja nem engedi, képes volt tőle elvenni a telefonját egy időre. Azt mondta, hogy amíg ott él, ők hozzák a szabályokat. Ezért is kérdeztem, hogy vajon tényleg szetethet-e, csak így, hogy megvan a hattertortenet, lehet könnyebb válaszolni rá.
2021. aug. 9. 17:15
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem add fel. 19 évesen eltűri, hogy elveszik tőle a telefont? Ezek után szerintem nem érdemes vele foglalkozni, mert nem tud kiállni magáért, ami régen rossz.
2021. aug. 9. 17:19
 9/9 A kérdező kommentje:
Valamilyen szinten megértem, mert drága a suli, és elkezdett keresni munkahelyet, viszont azt mondta, hogy amíg otthon lakik, nem mer írni. Hát, igazából mikor megkérdeztem, akkor mondta, hogy nem bánja, ha vár, és úgy is viselkedik velem, mintha én lennék a párja még mindig, elég privát dolgokat mond nekem és céloz arra, hogy, ha majd együtt leszünk, stb.. az a baj, hogy én sem vagyok egy csajozogep, eddig megvoltam nők nélkül, de valami anno megfogott benne.
2021. aug. 9. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!