Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért van az hogy szeretnék...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy szeretnék egy fiútól valamit, bele vagyok esve, aztán mikor viszonozza az érzéseim, akkor visszalépek?

Figyelt kérdés

Mindig ez van és màr kezdek félni hogy ez miatt sose lesz senkim.

Ezért nem is volt rendes kapcsolatom se: mindig amikor úgy érzem szerelmes vagyok, a fejembe elképzelve nagyon tetszik az egész , de amikor kezdene megtörténni (vagy megtörtént), akkor egyszer csak meggondolom magam , megunom az embert és szinte undorodom tőle

Valahogy nekem csak addig jó valaki, amig “elérhetetlen” … de igy sose lesz rendes kapcsolatom.

Mindenkit megunok.

Olvastam itt ehhez hasonló szituációkat, mindig kb. az volt a válasz hogy félnek a kudarctók és az elköteleződéstől, de nálam semmi ilyesmiről sincsen szó

2021. dec. 19. 21:03
 1/5 anonim ***** válasza:
84%
Hány éves vagy? Ha megmondod könnyebb segíteni.
2021. dec. 19. 21:18
 2/5 A kérdező kommentje:
16/L
2021. dec. 19. 21:37
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Fúha, hidd el, nem vagy egyedül. Velem is ugyanez van, de még nem találtam rá megoldást :(
2021. dec. 20. 23:08
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem srácként szokott hasonló lenni. Ha túl hamar beadja egy csaj a derekát akkor valahogy elveszíti az érdeklődésem, de közben az is zavar ha nem akarja elsietni. Mondjuk azért hozzáteszem ennyire nem vészes a helyzet hogy mindig ez van, de sűrűn.
2021. dec. 21. 00:30
 5/5 anonim ***** válasza:

Velem is volt😕

Nem tudom mit lehetne kezdeni vele.. Elég nehéz helyzet.

Nekem azóta sikerült "megoldani"(Vagy hogy mondjam :D)

2021. dec. 21. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!