Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmmel fél éve szétmentünk. Sajnos a mai napig nem tudom feldolgozni ezt, mindennap sírok érte, de már nem beszélünk rég, ő mással van, le is tiltott régen. Szerintetek van még esély ha kitartok?
Hisztek abban hogy valaki úgy éli le az életét hogy egyszer már szétmentek bizonyos időre majd összejöttek és halálukig együtt voltak? Ezerből ha egy ilyen van, de biztos van rá példa. Gondolkoztam hogy valami szakemberhez fordulok mert ez nem allapot amiben vagyok. Csak ő van előttem, nem keresek mást. Tudom az idő majd segít, de nem! Ez más bennem. Vele képzelek mindent, van egy rossz napom, ő az első hogy nincs nekem hogy segítsen. Tudom ezer ilyen helyzet volt már ez sem lesz másképp csak most fáj stb. Ez nem így van, sajnos nem lehet szavakba önteni amit érzek..mindent megadnék ő érte. Tudom hogy megy tovább az élet de itt a kérdésre szeretnék választ kapni hogy mit gondoltok lehet e rá esély? Karácsony jön, ünnepek, egyedül vagyok teljesen. Tudom mi lenne a helyes út de a szívem nem enged. 1000x próbáltam. Fel akarom hívni hogy halljam a hangját és boldog karácsonyt kívánjak neki. Mindennap a fejemben vab, szüleim nem tudnak róla..Forduljak orvoshoz, vagy hisztek abban ha kitartok, egyszer lesz eredménye? Tudom gyerekesnek tűnik de igen is komoly dolgok ezek. Köszönöm a válaszokat!
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!