Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esély arra, hogy örökre együtt maradok a barátnőmmel?
Mégis miből gondolod,hogy mi ezt ezekből az adatokból ki tudjuk számolni?
Tehát a fiú 18 éves,a lány 15 éves,2hónapja vannak együtt. Ebből nekünk ki kéne kalkulálni,hogy örökre együtt maradtok,vagy sem?
Mekkora bunkó vagy #6-os.
14 évesen volt először "fiúm". Nyilván azonnal hozzá is mentem volna feleségül. Aztán 17 évesen lett, és akkor már nem az a rajongás volt, hogy egy hónap után házasodnék, hanem tényleg vele képzeltem el a dolgokat. Eltelt 10 év és azóta is együtt vagyunk. A barátnőim nagy része is 18 éves kora előtt találta meg az igazit. Van ilyen is, meg olyan is.
#8 én nem gondolom úgy, hogy a nagy korkülönbséges kapcsolatok nagy része működőképes, de 3 év itt miért is gond? Ebben a korban csak azonos korúak lehetnek kapcsolatban?
Amikor megismertem a férjem, gimis voltam, ő egyetemista. Aztán mindketten egyetemisták. Aztán én egyetemista, ő meg dolgozott. Majd mindketten dolgoztunk. Sosem volt probléma, mikor az egyikünk kilépett az akkori szakaszából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!