Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a barátnőmmel együtt vagyok, de érzem hogy nem szeret?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel(igen mind2en lányok vagyunk) együtt járunk és mindketten szeretjük egymást, de érzem hogy valami nem jó, beszéltem is vele erről, hogy igazán szeret e és nyilván azt válaszolha hogy igen, de én úgy érzem mintha valójában nem szeretne..Lehet hogy velem van a probléma vagy ezt megkéne vele rendesen beszélnem? A másik meg hogy bármikor megölel vki más féltékeny lesz és rászól, mégse érezném mintha tényleg akarna, lehet hogy csak azér van velem hogy ne másszanak rám? Nem tudok mit kezdeni, légyszi segítsetek mer már nagyon rossz érzés .. mivan ha tényleg nem szeret?2020. nov. 7. 16:20
1/5 anonim válasza:
Talán térjetek vissza a természetes, normális életbe, és
hagyjatok fel az elmebeteg, aberrált divatok követésével.
Lehet, hogy a baártnőd már magához tért.
3/5 anonim válasza:
Hogyha féltékeny, akkor szerintem szeret. Lehet, hogy nem tudja még kifejezni jól az érzéseit. Beszélj vele hosszasan erről.
4/5 A kérdező kommentje:
onion ersem h nm szeret hogy egyszeruen olyan mintha friendzoneba tartana engem, mindenkozbe feltekeny ha mas lannyokkal vagyok, es beszeltem vele errol megis tagadta es megint friendzoneolt..lehet hogy mar nem is szeret?
2020. nov. 8. 18:37
5/5 anonim válasza:
Ebből még mindig nem tudtam meg sokkal többet, ugyanazt írtad le más szavakkal. Mit takar, hogy friendzoneolt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!