Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mi a kedvenc hétköznapi ruhátok egy lányon?
Figyelt kérdés
2021. dec. 14. 12:32
11/23 anonim válasza:
12/23 kombika válasza:
Minden lánynak más áll jól. A 9-es álltal linkel ruhákat sportoláshoz el tudom képzelni, de ha minden nap ilyenekbe járna a barátnőm akkor az nem tetszene. Ezek sport ruhák nem az utcára való viseletek, nekem biztosan nem tetszenek.
13/23 anonim válasza:
Amugy ne döntsétek el hogy melyik válasz hasznos egy ilyen kérdésnél hisz ez izlés dolga #12 engen egy nagyon durva határig nem zavarna mit visel a barátnőm hisz az ő dolga és ha kicsit kirívó az nem baj addig amig nem tapogatja más srác szerintem pl a cica gatya majd nem minden lánynak jól áll
15/23 anonim válasza:
Sportcipő sportzoknival, farmernadrág, de nem szaggatott, póló, hűvösebb időben sportos felső, sportos kabát, sapka.
Forró nyárban rövidnadrág, flipflop papucs, póló vagy afféle atléta trikó szerű póló.
És mindezt smink nélkül, vagy csak nagyon diszkrét, szinte észrevehetetlen sminkkel.
Ami nem jön be: a túlzottan nőcis, pitschás image, a terjengő parfümszaggal és a vakolatszerű sminkkel.
16/23 maoriérzések válasza:
Bármelyik ingem,főleg reggel
17/23 anonim válasza:
Bikini, monokini, de leginkább a nukukini. És nem csak hétköznap.
18/23 Paradoxa válasza:
Harisnya. Mindenek felett! A többi ruhadarab akkor tetszik, ha ízléses, intelligens összeállítás és talán furcsa, hogy ezt mondom, de visszafogottabb. Edzőcipők, meg sportcuccok nem jönnek be.
19/23 anonim válasza:
Fehér hoodie, pláne ha oversized 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!