Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mi a kedvenc hétköznapi ruhátok egy lányon?
nyáron miniszoknya, top
télen miniruha, harisnya, rövid kabát
Én is alapvetően az elegánsabb megjelenést preferálom, ami nem a közönségest jelenti (sajnos sokan összekeverik manapság). De ettől függetlenül egy sima feszes farmernadrágra egy egyszerű felsővel is tudom azt mondani, hogy marha jól áll egy olyan lányon, aki tetszik.
Szoknya+harisnya kombinációt én is nagyon szeretem, most télen meg a magas szárú csizmákat.
A lényeg, hogy legyen ízléses és a ruhadarabok illjenek egymáshoz. Valamelyik nap is láttam egy csajt a buszon: barna szövetkabát, rövid szoknya, csinos harisnya és felvett hozzá egy neon zöld edző cipőt. Elgondolkoztam, hogy a tükör csak térdig ért vagy mi a franc?
Leginkább a lazább, uniszexebb öltözködés imponál a lányokon, nehéz lenne egyetlen kedvencet kiválasztani.
Amik kifejezetten bejönnek:
- oversized, bő kapucnis pulcsik, pólók
- uniszex, zenekaros pólók
- kockás ing
- világoskék farmering
- fehér ing
- nyáron egy sima fehér trikó, vagy egy testhez simulós, nyári egyberuha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!