Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk! Mi a kedvenc hétköznapi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mi a kedvenc hétköznapi ruhátok egy lányon?

Figyelt kérdés
2021. dec. 14. 12:32
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
26%

nyáron miniszoknya, top

télen miniruha, harisnya, rövid kabát

2021. dec. 14. 13:25
 2/23 anonim válasza:
60%
Nekem tetszik ha pl. szoknyát hord egy nő, persze tél van szóval ilyenkor azért nem. Hétköznapra igazából bármi normális igényes ruha oké. Nekem az nem tetszik ha nem nőies cipőt hordanak hanem ilyen sportcipőket. Meg az ilyen magas derekú nadrágok se jönnek be.
2021. dec. 14. 13:29
 3/23 anonim válasza:
91%
Kabát
2021. dec. 14. 15:48
 4/23 anonim ***** válasza:
86%
Szoknya és harisnya
2021. dec. 14. 16:52
 5/23 anonim ***** válasza:
77%

Én is alapvetően az elegánsabb megjelenést preferálom, ami nem a közönségest jelenti (sajnos sokan összekeverik manapság). De ettől függetlenül egy sima feszes farmernadrágra egy egyszerű felsővel is tudom azt mondani, hogy marha jól áll egy olyan lányon, aki tetszik.

Szoknya+harisnya kombinációt én is nagyon szeretem, most télen meg a magas szárú csizmákat.

A lényeg, hogy legyen ízléses és a ruhadarabok illjenek egymáshoz. Valamelyik nap is láttam egy csajt a buszon: barna szövetkabát, rövid szoknya, csinos harisnya és felvett hozzá egy neon zöld edző cipőt. Elgondolkoztam, hogy a tükör csak térdig ért vagy mi a franc?

2021. dec. 14. 17:13
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Olyan, ami kiemeli az alakját.
2021. dec. 14. 17:21
 7/23 anonim ***** válasza:
87%

Leginkább a lazább, uniszexebb öltözködés imponál a lányokon, nehéz lenne egyetlen kedvencet kiválasztani.

Amik kifejezetten bejönnek:

- oversized, bő kapucnis pulcsik, pólók

- uniszex, zenekaros pólók

- kockás ing

- világoskék farmering

- fehér ing

- nyáron egy sima fehér trikó, vagy egy testhez simulós, nyári egyberuha

2021. dec. 14. 19:10
 8/23 anonim ***** válasza:
82%
A magas szárú csizmák és a cicanadrágok amik nagyon jól mutatnak egy lányon szerintem de nyilván külön
2021. dec. 14. 19:20
 9/23 anonim ***** válasza:
85%

Sportos, laza, kényelmes ruha.

Kerestem néhány példát:

1. [link]

2. [link]

3. [link]

4. [link]

5. [link]

6. [link]

2021. dec. 14. 21:38
 10/23 anonim ***** válasza:
75%
Nekem is a sportos megjelenés a kedvencem.:)
2021. dec. 14. 22:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!